Oferty specjalne
S Premium W00
S Premium W00 2 462,00 zł
2 362,00 zł Z montażem
C Premium W00
C Premium W00 2 321,00 zł
2 221,00 zł Z montażem
WD Premium W00
WD Premium W00 1 986,00 zł
1 886,00 zł Z montażem
Najnowsze
Steel SAFE RC3 F1
Steel SAFE RC3 F1
4 120,00 zł z montażem
Steel SAFE RC3 E1
Steel SAFE RC3 E1
3 470,00 zł z montażem
Steel SAFE RC3 D1
Steel SAFE RC3 D1
3 280,00 zł z montażem

Jako JEDYNI na rynku z branży stolarki drzwiowej nie boimy się dopuścić do głosu naszych Klientów, dlatego udostępniamy możliwość zamieszczania opinii online o jakości naszych produktów i usług wszystkim którzy z nich skorzystali. Wierzymy, że zadowolony Klient zawsze do nas wróci. W przeciwieństwie do innych Firm NIE USUWAMY I NIE MODERUJEMY wpisów zamieszczonych na naszej stronie. Każda opinia jest widoczna z rzeczywistym numerem IP komputera z którego została wystawiona. Powiedzieć lub napisać można wszystko, dlatego My przedstawiamy dowody, tak aby mieli Państwo pewność że to są prawdziwi Zleceniodawcy którzy skorzystali z usług naszej Firmy. Chcemy aby ocena każdego Klienta była subiektywna i zgodna z własnymi odczuciami, niż sztucznie zawyżana przez fikcyjne wpisy. Nie uciekamy od reklamacji i staramy się aby każdy Klient był naprawdę zadowolony z naszych usług, więc nawet negatywne opinie są dla nas Bardzo, Bardzo cenne ponieważ pomogą nam jeszcze profesjonalniej i rzetelniej pracować dla wszystkich którzy nam zaufali lub chcą to zrobić. Zamieszczona opinia będzie widoczna w ciągu 48 godzin od dokonania wpisu z wymaganym numerem Klienta, po weryfikacji w naszej bazie danych, że została ona umieszczona przez rzeczywistą osobę która skorzystała z naszej oferty. Chcemy we wszystkich naszych działaniach postępować zgodnie z naszym motto: "GERDEX.wierzymy w uczciwość"                      Serdecznie dziękujemy Państwu za wszystkie opinie.

 

Zadowolony klient
Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalny montaż drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Panów Marcina i Michała. Przesympatyczni i mili Panowie zamontowali drzwi bardzo szybko i fachowo, bez żadnego zarzutu z dbałością o szczegóły.Drzwi zgodne z zamówieniem Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. Polecam !
• Krzystof, Warszawa, 2017-04-21 00:05:39 Średnia ocena:
Drzwi Gerda
No niestety montaz drzwi daje wiele do zyczenia, zniszczona sciana, zwykły chamsko nałozony tynk na szybko, szpary wystająca pianka...Nie poczekali az chwile przeschnie... Niewiarygodne, sadze ze sama zrobilabym to lepiej. Nie moge polecić, a szkoda...Mam nadzieje ze firma naprawi jakos swoj bład... Nie zawsze dobra cena to tez dobra jakość
• Karolina, Warszawa, 2017-04-18 19:30:33 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda
Polecam firmę Gerdex. Fachowe doradztwo i super szybka realizacja zamówienia - drzwi zamontowane tydzień po pomiarze. Panowie Bartosz i Witalij zamontowali drzwi szybko i solidnie i pozostawili po sobie porządek.
• Paulina, Warszawa, 2017-04-17 20:03:17 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Panowie Marcin i Michał wykonali swoją pracę bardzo dobrze. Wszystko odbyło się miło i szybko. Po ich pracy nie musiałem niczego sprzątać. Jestem bardzo zadowolony. Drzwi sprawują się bardzo dobrze.
• Maciej, Warszawa, 2017-04-13 11:34:39 Średnia ocena:
Panowie Marcin i Michał montowali u mnie drzwi wewnętrzne. Profesjonalnie, bardzo solidnie, z wielką dokładnością i szybko. Fachowcy godni polecenia. Jestem bardzo zadowolony z ich usługi. Waldemar, Warszawa, marzec 2017
• , , 2017-04-04 23:24:56 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Bardzo rzetelna i profesjonalna usługa ze strony Panów Marcina i Michała. Absolutny brak zastrzeżeń dla ich pracy, czym mocno podreperowali nie do końca udany początek współpracy z firmą GERDEX.
• Marcin, Warszawa, 2017-03-30 12:05:47 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Po prostu "solidna firma"! Solidnie, dokładnie oraz szybko. Wysoka jakość wykonania, mimo spóźnienia wynikającego z przyczyn niezależnych, presji czasu praca wykonana wzorowo oraz skrupulatnie. Panowie sprzątnęli po sobie co jest rzadkością. Pozdrawiam Panów Mateusza i Marcina
• Ewa, Warszawa, 2017-03-29 19:23:40 Średnia ocena:
opinia montażu
W związku z montażem drzwi wew, w moim mieszkaniu chciałabym wyrazić uznanie dla fachowości dla monterów Marcina i Michała, którzy bardzo miło i w cierpliwy sposób odpowiadali na moje zapytania dotyczące nie tylko montażu ale i użytkowania zakupionego w waszej firmie towaru
• Krystyna, WARSZAWA, 2017-03-19 17:10:41 Średnia ocena:
opinia
A ja nie jestem zadowolona. Zamawiałam drzwi z montażem i odpadła uszczelka. Zgłosiłam reklamację i usłyszałam od człowieka który się zjawił że nie mają dobrych uszczelek i kleju do nich i powinnam naprawić to sama. Umocował uszczelkę i poszedł. Zobaczymy jak długo tym razem uszczelka wytrwa. Produkt w porządku, wykończenie nie bardzo
• malgorzata, warszawa, 2017-03-07 18:09:03 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolony z firmy GARDEX. Salon na Kolejowej w Warszawie - miła i fachowa obsługa, szybkie wykonanie pomiaru, dogodne terminy montażu. Wykonanie bez problemów. Szybko i sprawnie. Polecam
• , , 2017-02-19 20:19:41 Średnia ocena:
Opinia
Dziękuję Panu Bartoszowi i Panu Witalijowi za montaż okna. Polecam.
• Elżbieta, , 2016-12-31 23:33:17 Średnia ocena:
Zadowolony
Witam, chciałabym gorąco podziękować, monterom z Warszawy, panom Vitalij i Bartek, za pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z montażu drzwi zewnętrznych oraz wymiany dwóch okien . Firma Gerdex jest godna polecenia. Dziękuję
• Marek02, Warszawa, 2016-12-26 16:47:13 Średnia ocena:
Nic się już nie da z tym zrobić..
Zdecydowanie ODRADZAM. Niedoświadczeni młodzi "fachowcy" mimo prób ratowania sytuacji spartaczyli całą robotę czyli montaż 4 drzwi :( ODPOWIEDŹ BIURO GERDEX: USŁUGA ZOSTAŁA WYKONANA PONAD PÓŁTORA ROKU TEMU 13.06.2015!!! NIE OTRZYMALIŚMY ŻADNEGO ZGŁOSZENIA SERWISOWEGO ANI REKLAMACJI!!! PANI JOANNO JEŚLI COKOLWIEK JEST NIE TAK TO ZAPRASZAMY DO ZŁOŻENIA REKLAMACJI ALBO PRZYNAJMNIEJ POINFORMOWANIA NAS O JAKICHKOLWIEK NIEPRAWIDŁOWOŚCIACH KTÓRE WYSTĄPIŁY PO TYCH OSIEMNASTU MIESIĄCACH!!! BEZ TAKIEJ INFORMACJI NIE JESTEŚMY W STANIE COKOLWIEK ZROBIĆ!!! Mimo wszystko Pozdrawiamy i liczymy na wyjaśnienie tego nieporozumienia BIURO GERDEX (dnia 19.01.2017 Klientka napisała prośbę o usunięcie opinii.)
• Joanna, , 2016-12-23 09:33:07 Średnia ocena:
Dziękuję Panom Bartkowi i Witalijowi za montaż. Polecam.
• Piotr, Warszawa, 2016-12-22 11:50:58 Średnia ocena:
Opinia
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Pozytywnie z 100%.
• Tomasz, Warszawa, 2016-12-16 18:29:40 Średnia ocena:
Delta Magnum 68k
Witam chciałem serdecznie podziękować monterom z Warszawy Panowie Vitalij i Bartek.Pełen profesjonalizm, cała masa dodatkowej pracy jaką wykonali mieszkanie po kapitalnym remoncie ale drzwi z Marketu musiałem wymienić na Magnum 68k. Dodatkowe prace co do których miałem największe obawy między innymi wycinanie terakoty od strony mieszkania pełna profeska cały czas dbali o czystość po kilku minutach pracy wiedziałem że spokojnie można ich spuścić z oka.Ekipa rewelacyjna, kulturalna (złe wspomnienia związane z montażem prowadzonym przez inna firmę z Żyrardowa) Jeśli chodzi o efekt wizualny super, wyciszenie drzwi Magnum cisza jak makiem zasiał . Pozdrawiam serdecznie Robert Wyrembek
• Robert, Warszawa, 2016-11-28 19:07:25 Średnia ocena:
Podziękowania.
Chciałbym niezmiernie podziękować firmie GERDEX a w szczególności Pani Ani za profesjonalizm i miłe podejście do klienta oraz dla Pana Sławomira za wysoką jakość wykonanych usług jak również miłe podejście do klienta.
• Sylwester Bors, Piaseczno, 2016-11-16 19:49:25 Średnia ocena:
Montaż okien
Chciałbym pochwalić dwoch panów, którzy montowali u mnie okna. Bartek i Witalij wykonali swoją pracę szybko i fachowo. Żadnych problemów. POLECAM!
• Rafał, Warszawa, 2016-11-14 09:00:49 Średnia ocena:
Opinia
Drzwi zgodne z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony z montażystów Pana Marcina i Pana Michała. Udało im się zniwelować ponad centymetrową różnicę w grubości otworu drzwiowego i nie trzeba było nic maskować. Dobra robota.
• Marcin, Warszawa, 2016-11-11 19:08:18 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda Premium S
Jestem bardzo zadowolona z montażu drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Pana Vitalija i Pana Bartka. Przesympatyczne i miłe Panowie. Zamontowali drzwi bardzo fachowo, bez żadnego zarzutu. Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. W przuszłości na pewno skorzystam ponownie z usług firmy Gerdex. No i wielkie podziękowania dla Panów Vitalija i Bartka!
• Wioletta, Warszawa, 2016-11-08 20:29:40 Średnia ocena:
Podziękowanie za montaż
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego montażu trzech skrzydeł drzwiowych wraz z ościeżnicami. Wszystko zaczęło się punktualnie i montaż przebiegał sprawnie, szybko i czysto z dbałością o inne elementy w mieszkaniu. Gruz zniknął w mgnieniu oka wraz ze starymi drzwiami. Korzystam już drugi z usług firmy Gerdex i drugi raz gorąco polecam współpracę. Dziękuję :)
• Arek, Warszawa, 2016-10-22 22:04:56 Średnia ocena:
Faktura
Od prawie 2 miesięcy czekam na fakturę prowadzę korespondencję telefoniczną i meilową z firmą i księgową , niestety niekompetencja w tym temacie przerosła usługę montażu. Podałem im wszystkie dane kilka razy, a wszystko jest na dokumentach umowy zawartych z PH w dniu pomiaru. I tym razem jak mi przysłano fakturę meilowo to znów wtopa. Pani zamiast adresu usługi na fakturze umieściła adres do wysłania. Tyle razy o tym przypominałem, ale liczy się to że dostali pieniądze za montaż i klient jest spychany na bok. Gratuluję podejścia. Odpowiedź BIURA GERDEX: BARDZO PANA PRZEPRASZAMY ZA NIEDOPATRZENIE Z NASZEJ STRONY! FAKTURA VAT ZOSTAŁA WYSTAWIONA I WYSŁANA DO PANA 27.09.2016 NIESTETY TO PRAWDA ŻE PRZEZ POMYŁKĘ ZOSTAŁ BŁĘDNIE NADANY ADRES KORESPONDENCYJNY ZAMIAST WŁAŚCIWEGO. JESZCZE RAZ SZCZERZE PRZEPRASZAMY ZA POMYŁKĘ. ZARAZEM CHCEMY PODZIĘKOWAĆ RÓWNIEŻ ZA TAKĄ NEGATYWNĄ OPINIĘ PONIEWAŻ TO POZWOLI NAM JESZCZE LEPIEJ, SUMIENNIEJ I DOKŁADNIEJ PRACOWAĆ NA RZECZ NASZYCH KLIENTÓW. JESTEŚMY OTWARCI NA KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ PONIEWAŻ NASZYM CELEM JEST DOSKONALENIE WYKONYWANEJ PRZEZ NAS PRACY!!! Pozdrawiamy BIURO GERDEX.
• Jerzy, , 2016-10-21 19:40:14 Średnia ocena:
podziękowanie!
Chciałam bardzo serdecznie podziękować za profesjonalnie wykonaną - w dniu 14 października br. - usługę montażu drzwi wejściowych do mieszkaniu. Jestem pod wrażeniem jakości świadczonych przez Państwa Firmę usług oraz dbałości o klienta. Pan Bartosz i Pan Witalij sprawnie i szybko zamontowali drzwi i udzielili niezbędnych wskazówek. To bardzo życzliwa i pomocna Ekipa! Będę polecać Firmę GERDEX znajomym. Raz jeszcze dziękuję. Anna
• Anna, Warszawa, 2016-10-21 16:09:50 Średnia ocena:
opinia
Polecam wykonanie usług przez pana Bartosz i pana Witalija.Dziękuję bardzo za solidną i fachowo wykonaną prace.POLECAM
• nonnaq, warszawa, 2016-10-19 10:52:00 Średnia ocena:
wymiana okien
Bardzo profesjonalne i szybkie zamontowanie okien. Trójosobowa załoga miła i kulturalna. Pracują zgodnie, współpracują ze sobą jak jeden organizm. W rezultacie wykonanie solidne, bez usterek, wszystko chodzi jak w zegarku a na dodatek zostawiają po sobie czystość. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy.
• Jan, Wrocław, 2016-10-19 10:37:47 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolona z pracy montażystów pana Bartka i Witalija. Punktualnie rozpoczęli prace, pracowali sprawnie, szybko i czysto z dbałością o inne elementy w mieszkaniu, w moim przypadku obawiałam się o podłogi. Mimo, ze montaż wiązał się wybiciem muru w celu powiększenia otworu okiennego. Gruz zniknął niemal niezauważalnie, a cała praca zamknęła się w ciągu jednego dnia. Obserwując podobny remont u koleżanki wykonywany przez inna firmę nastawiona byłam na zniszczenia i przewlekłość prac.A ja o godz. 18.00 siedziałam już w czystym pokoju z pięknymi oknami. Polecam
• Małgorzata, Warszawa, 2016-10-11 12:31:21 Średnia ocena:
POLECAMY - Wrocław
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionych drzwi firmy PZT model Chrobry. Drzwi są wykonane solidnie, są odporne na uszkodzenia mechaniczne (a piszemy to po 3 latach użytkowania - ponieważ czekaliśmy z wystawieniem opinii aż skończy się gwarancja :) - i po tym czasie musimy stwierdzić, że zarówno drzwi jak i usługa montażu drzwi zasługuje na 100% polecenie. Montażyści z Wrocławia - Pan Andrzej i Pan Krzysztof są naprawdę godni polecenia - usługa wykonana sprawnie, ścianę należało skuć, aby zamontować drzwi - wykonane to zostało bardzo dobrze - tak, że po zamontowaniu futryny praktycznie nie było widać, że wykonane było kucie ściany. Dodatkowo po montażu Panowie posprzątali po sobie zostawiając mieszkanie, drzwi i korytarz w należytym porządku. REASUMUJĄC: Polecamy firme GERDEX, drzwi PZT - model Chrobry oraz Panów montażystów z Wrocławia: Pana Andrzeja i Krzysztofa.
• Ewa, Wrocław, 2016-10-07 18:18:08 Średnia ocena:
Polecam :)
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i fachowo, począwszy od rozmowy telefonicznej, przez spotkanie z doradcą po sam montaż. Panowie bezproblemowo, szybko wykonali swoją pracę nie budząc moich zastrzeżeń, zostawili po sobie porządek. Uczciwie mogę polecić tę firmę.
• Agnieszka , Warszawa, 2016-09-07 15:09:04 Średnia ocena:
Nie polecam!!!
Stanowczo nie polecam!!!! Zamówienie złożone w kwietniu, po 5 tygodniach miał by zainstalowany system jednego klucza. Mamy 26 sierpnia i nadal nic. Mimo dwóch skarg i trzykrotnego umawiania się z nami na instalacje nikt nie przychodził i nawet nie było żadnego telefonu z przeprosinami czy informacją o odwołaniu czy przeniesieniu terminu instalacji. Po prostu nikt nie przychodził i cisza. Żadne telefony i skargi nic nie dają. Odradzam. Jeśli Firma Gerdex nie wywiąże się z umowy (informacja o systemie jednego klucza została w umowie zapisana i zapłacono za tą usługę) sprawę skierujemy do UOiK oraz Sądu Cywilnego. P.S. Dodatkowo drzwi były wymieniane bo Panowie monterzy tak fatalnie podcięli drzwi, że były całe pofalowane. Nigdy nie miałam "przyjemności" współpracować z tak nieprofesjonalną i oszukującą ludzi firmą. ODPOWIEDŹ GERDEX: PO PIERWSZE NIKOGO NIE OSZUKALIŚMY!!! REKLAMACJA ZOSTAŁA WYKONANA BŁYSKAWICZNIE!!! DRZWI ZOSTAŁY WYMIENIONE NA NOWE, PONIEWAŻ MIAŁY ŹLE ZAINSTALOWANĄ FABRYCZNĄ ZAŚLEPKĘ I OD DOŁU WYSTĘPOWAŁO POFALOWANIE, WIĘC ZAŁOŻYLIŚMY NOWE! NATOMIAST JEŚLI CHODZI O WKŁADKI TO BYŁO TO ZAMÓWIENIE SPECJALNE KTÓRE NIE WYSTĘPUJE NORMALNIE W OFERCIE (dwie wkładki "zębatkowe" z gałkami i w systemie 1-klucz). TUTAJ MUSIMY PRZYZNAĆ ŻE ZAWIÓDŁ NASZ PRODUCENT I DZIAŁ DOSTAWY, PONIEWAŻ TERMIN REALIZACJI ZOSTAŁ WYDŁUŻONY (dodatkowo też przez pomyłkę kierunku otwierania - czynnik ludzki;) NIESTETY DO 8tygodni. CZEKAMY NA REALIZACJE TEGO NIETYPOWEGO ZAMÓWIENIA NA WKŁADKI U PRODUCENTA A KLIENTKA MA ZAINSTALOWANE WKŁADKI ZASTĘPCZE ANTYWŁAMANIOWE!!! GDZIE TUTAJ JEST OSZUSTWO???
• Marzena, Warszawa, 2016-08-26 22:11:07 Średnia ocena:
drzwi
drzwi są zrobione dobrze.Popieram jak najbardziej. posprzątane. jak najbardziej ok.
• marian, warszawa, 2016-08-06 15:04:52 Średnia ocena:
Zakup i montaż Bastion N-02
Szukałem dobrych drzwi w promocji. Bastion N-02 - kolor olcha - wydawał mi się najbardziej rozsądną ofertą, tym bardziej, że za drzwi, montaż, utylizację starych drzwi i ościeżnicy, z wkładkami antywłamaniowymi w klasie B i lepszymi okuciami zapłaciłem niecałe 1900 zł. Zamówiłem więc drzwi i na montaż czekałem jakieś 3 tygodnie. Kiedy drzwi przyjechały z fabryki na magazyn Gerdex ustalono ze mną termin montażu. Niestety w dniu montażu zadzwonił do mnie montażysta z informacją, że skręcił nogę i montaż w tym dniu nie odbędzie się. Ustalono ze mną nowy termin montażu - 5 dni później. Tym razem montażyści pojawili się o wyznaczonej godzinie. Od razu było widać, że to fachowcy ( profesjonalnie przygotowani panowie w średnim wieku - nie jakieś tam siusiumajtki ). Bardzo sprawnie i bardzo profesjonalnie przeprowadzili demontaż starych i montaż nowych drzwi. Teraz inni sąsiedzi zazdroszczą mi nowych i bardzo ładnych drzwi, a ja jestem zadowolony z zakupu.
• MICHAŁ, PRUSZKÓW, 2016-07-29 22:20:56 Średnia ocena:
Drzwi wewnetrzne
Zamontowano mi w mieszkaniu drzwi, które zamówiłam w firmie Gerex. Drzwi piękne co do montażu mam zastrzeżenia.Montezy byli mili i uprzejmi ale drzwi zamontowno tak, ze miedzy maskownica a ściana mam 1 cm szparę. Zapewnienia ze wystarczy trochę gładzi i już ma się nijak do rzeczywistości.Mój wykonawca przyjechał i rozłożył ręce na jakość montażu. Żadna gładź nie zakryje szpary. Mam wiec problem gdyż mam drzwi za ponad 1300 zł kazde i do tego szpary, których nie mam jak zakryć. Pomijając fakt, ze spodziewałam się kompleksowego montażu w którym nie tylko zamontuje się ościeżnice na pianki założy drzwi ale i wykończy je tak żeby nikt już nic nie musiał poprawiać. Usłyszałam, ze Panowie nie wykańczają swojej pracy akrylem ani niczym innym i ze mam to zrobić sama.Nie jestem generalnie zadowolona. Przykre gdyż pierwszy kontakt z p.Marcinem był rzeczowy i wydawało się, ze firma jest w stanie kompleksowo załatwić instalacje drzwi tak aby nikt nic już nie musiał dokańczać czy naprawiac Odpowiedź Biuro Gerdex: NIESTETY KRZYWIZNA ŚCIAN POWODUJE ŻE PO ZAMONTOWANIU NOWYCH DRZWI W SPOSÓB PRAWIDŁOWY, CZYLI W PIONIE, MOŻE SIĘ ZDARZYĆ ŻE POMIĘDZY NOWĄ OŚCIEŻNICĄ A STARĄ ŚCIANĄ ZOSTAJE SZCZELINA KTÓRĄ NIE MOŻNA WYPEŁNIĆ AKRYLEM LECZ TRZEBA WYRÓWNAĆ ŚCIANĘ NP PŁYTĄ REGIPSOWĄ. BARDZO NAM PRZYKRO ALE NIE MAMY WPŁYWU NA KRZYWIZNY NA ŚCINACH.
• Magdalena, Wrocław, 2016-07-12 23:34:16 Średnia ocena:
Firma na 5!
Firma ostatnio montowała u mnie w mieszkaniu drzwi wewnętrzne. Pan Michał i Pan Marcin to świetni fachowcy. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy oraz oczywiście z drzwi. Wszystko na najwyższym poziomie - jakość usług oraz materiały.
• Małgorzata, Warszawa, 2016-06-30 13:10:54 Średnia ocena:
MEGA POZYTYW !!!
Salon Gerdex nie zawiódł mnie na żadnym etapie realizacji zamówienia, a jestem wymagającym klientem. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi w salonie sprzedaży we Wrocławiu, pomiar przez doradcę oraz szybki montaż przez 3 osobową ekipę Gerdexu, zakończywszy na atrakcyjne dla mnie cenie. Długo się zastanawiałem przed zakupem drzwi wewnętrznych. Poszedłem do salonu nie mając sprecyzowanego rodzaju drzwi, jest ich przecież mnóstwo na rynku. Doradca w salonie z nieprzeciętną cierpliwością Emotikon smile podszedł do moich dwóch długich wizyt i mnóstwa pytań. Po dwóch około półtora godzinnych wizytach w salonie, wyszedłem z salonu mając przekonanie, że dokonałem właściwego wyboru. Zasługa tutaj niewątpliwie kompetentnej, pomocnej i przemiłej obsługi. Każdy, kto urządzał mieszkanie lub dom wie o czym mówię. Trzeba dokonać mnóstwa zakupów i zmierzyć się często z tematami na których się człowiek nie zna. Musimy polegać na sprzedawcy. Dokonując trudnych i nierzadko kosztownych wyborów nie zawsze jesteśmy odpowiednio traktowani w salonach sprzedaży. Czujemy, że nie poświęcono nam odpowiednio dużo czasu i wówczas nie jesteśmy przekonani, co do dokonanego wyboru i słuszności wydanych pieniędzy. W Gerdex'ie od pierwszego kontaktu telefonicznego było inaczej i intuicja mówiła mi, że się nie zawiodę na firmie. Mam porównanie i wiem, co mówię bo Gerdex nie była pierwszą firmą którą odwiedziłem. Na realizację zamówienia oczekiwałem około 3 tygodni. Montaż odbył się w umówionym terminie. Panowie montażyści spóźnili się około 30 min lecz zostałem o tym wcześniej poinformowany. Po rozpakowaniu i usunięciu zabezpieczeń obyło się bez uszkodzeń. Sam montaż był bardzo sprawny. Widać, że ekipa montowała setki, jak nie tysiące drzwi. Po zakończeniu prac mieszkanie zostało dokładnie odkurzone, co nie zawsze jest standardem. Po osadzeniu drzwi pięknie się prezentują, a ja mam poczucie "dopieszczonego klienta" i dobrze wydanych pieniędzy. Polecam z czystym sumieniem Gerdex każdemu, kto poszukuje firmy, która pomoże mu w wyborze odpowiednich dla niego DRZWI.....
• Grzegorz Andrzejewski, Wrocław, 2016-05-20 12:46:42 Średnia ocena:
Drzwi wejściowe Warszawa
Pierwszy kontakt telefoniczny, później osobisty bardzo szybki i sprawny, doradca pomocny i fachowy, montaż przeszedł moje najśmielsze oczekiwania- szybko, czysto , sprawnie, Panowie to prawdziwi fachowcy- bez zastrzeżeń -oby takich było więcej, nie dość że zrobili wszystko na wysokim poziomie to jeszcze pozostawili po sobie porządek- polecam z czystym sumieniem
• Agnieszka , Warszawa, 2016-05-10 14:27:34 Średnia ocena:
Drzwi przesówne
Pan Marcin i pan Michał podczas montażu byli bardzo uprzejmi i fachowo wykonali swoje zadanie. Doradzili dzięki czemu drzwi wyglądają efektownie i odpowiedzieli na wszystkie zadane pytania. Nie mam zastrzeżeń co do jakości drzwi oraz montażu. Jednym słowem polecam.
• Marek, Warszawa, 2016-04-07 21:50:57 Średnia ocena:
Polecam Firmę Gerdex
Z firmą Gerdex współpracowałam już 2 razy i zarówno za pierwszym razem kiedy zdecydowałam się na montaż drzwi wejściowych jak i teraz kiedy montowane były drzwi wewnętrzne firma wykazała się pełnym profesjonalizmem. Sympatyczny Doradca, Pan Michał w wyczerpujący sposób przedstawił ofertę i pomógł dokonać wyboru drzwi. Montaż również przebiegł bardzo sprawnie i fachowo oraz w miłej atmosferze. Montażyści, Pan Marcin oraz Pan Michał umiejętnie zdemontowali stare ościeżnice z drzwiami i zamontowali nowe. Całą pracę wykonali bardzo szybko i solidnie pozostawiając porządek. Jestem bardzo zadowolona i polecam :-)
• Małgorzata, Warszawa, 2016-03-10 13:31:40 Średnia ocena:
Firma godna polecenia
W Gerdexie zamówiłem: drzwi zewnętrzne, okna oraz drzwi wewnętrzne przesuwne. Towar dojechał na czas, w stanie nienaruszonym. Każda z ekip montażowych spisała się bardzo dobrze, na szczególną pochwałę zasługują panowie Marcin i Michał, którzy montowali drzwi wewnętrze - zrobili to wyjątkowo sprawnie, czysto i profesjonalnie. PS: Kilka tygodni po montażu drzwi zewnętrznych zaczął ciężko chodzić górny zamek. Zgłosiłem reklamację, panowie przyjechali w ciągu chyba 4 dni i wszystko naprawili w 5 minut. Kolejny plus za obsługę!
• Marek, Warszawa, 2016-02-24 15:19:14 Średnia ocena:
Ponizej oczekiwan
Chcialbym wystawic dobra opinie, ale niestety-mimo ze ekipa z Gerdex dostala odemnie 2 szanse. Pierwsze drzwi wejsciowe - oferta, pomiar, czas realizacji - punktualnie i profesjonalnie, montaz - b.slabo. Panowie przy demontazu starych oscieznic uszodzili wszystkie plytki naokolo, nie mieli ani checi ani pomyslu jak pomoc. Musialem naprawe zlecic i oplacic na wlasny koszt.Wykonczenie po montazu wewnatrz mieszkania rowniez wykonano bardzo niedbale, a ekipa posprzatala po sobie rowniez marnie. 2 raz, drzwi wewn i okna -Tu problem z pomiarem i dzialem obslugi - Pan spoznil sie (a umawialismy rownoczesnie wykonawce scianki na ktorej montowano drzwi), nie odb. tel. Po wykonaniu pomiaru na drzwi i okina-to do tej pory (2mce) nie dostalem wyceny okien, mimo ze kilkukrotnie obiecywano mi ze bedzie. Chcialem okna wymienic przy okazji remontu, ktory juz zakonczono - takze gratulacje za utracenie klienta. W przyszlosci poszukam juz raczej innej firmy.
• Marcin, Warszawa, 2016-01-24 12:34:40 Średnia ocena:
Polecam
Polecam firmę GERDEX za montaż drzwi wewnętrznych, a szczególnie Panów montażystów za profesjonalną pracę. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy.
• Joanna, Wrocław, 2016-01-17 17:31:30 Średnia ocena:
Witam Państwa, Chciałbym polecić Państwu firmę Gerdex z Wrocławia. Na drzwi (Delta Magnum 68k) czekałem ok. 3 tygodni, więc krócej niż wynosi standardowy okres oczekiwania (ok. 5 tygodni), jednak na moją pozytywną opinię największy wpływ ma profesjonalizm w wykonaniu monterów drzwi z Wrocławia. Panowie zasługują naprawdę na pochwałę:). W pocie czoła pracowali nieustannie przez kilka godzin, a efekt ich pracy naprawdę jest bardzo dobry - drzwi osadzone są solidnie, a ściany ładnie wyrównane. Polecam serdecznie.
• , Wrocław, 2016-01-10 19:09:05 Średnia ocena:
Podziekowanie
Usługa zamontowania drzwi wejściowych została wykonana sprawnie,i profesjonalnie.Dziękujemy.Czekany na montaż drzwi wewnętrznych, prosimy o określenie terminu usługi.Zalicza w wysokości 1000zl została wplacona na konto.
• Halina, Wroclaw, 2016-01-02 18:15:39 Średnia ocena:
Drzwi Porta
Wszystko w porządku,bardzo sprawny montaż,dzrwi staranni zamontowane bez żadnych reklamacji.Polecam!!!
• Marcin, Wrocław, 2015-12-16 21:51:25 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Po dwóch miesiącach o montażu mogę śmiało polecić tą firmę, zero problemów, szybko się zjawił doradca odnośnie pomiaru. Bardzo dobrze wytłumaczył i doradził co do wyboru drzwi, ościeżnicy i dodatków. Sam montaż opóźnił się z winy producenta drzwi o czym zostałem szybko poinformowany. Ekipa montażowa (panowie Marcin i Jarosław) szybko się uwinęli, cała operacja trwała 2,5 godziny (demontaż starych drzwi i ościeżnicy w bloku z wielkiej płyty, montaż i regulacja nowych oraz prace murarskie). Nic nie zostało uszkodzone, panowie pracowali starannie i z kulturą a na koniec posprzątali. Jestem zadowolony.
• Artur, WARSZAWA, 2015-10-03 13:23:41 Średnia ocena:
montaż drzwi wewnętrzychdzr
Mieszkam w starym budownictwie z wielkiej płyty. Niestety nowe futryny nie zostały wpasowane w stare futryny i zostały widoczne dziury w parkiecie. Reklamacja wysłana do firmy nic nie dała, bo pani zadzwoniła i informacją, że takich wad nie naprawiają, tylko szkoda, że pan Michał, który robił pomiary nie poinformował, że taka może powstać sytuacja, a w ogóle to dlaczego nie zamontowano futryn tak, by zakryły miejsce starych futryn. Napewno nie zdecydowałabym się na taką wymianę drzwi w tej firmie.
• Maria, Warszawa, 2015-09-16 18:07:00 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Pan Michał w sposób sprawny i fachowy zdemontował stare drzwi oraz zamontował nowe wraz z ościeżnicami a także wyrównał ubytki w ścianie. Czyty montaż, mieszkanie nie zostało zabrudzone. Gratuluje firmie takiego pracownika, bardzo komunikatywny i uczynny.
• Maria , Warszawa, 2015-09-15 17:02:09 Średnia ocena:
polecam
Witam. Zamówiłam drzwi wejściowe i 6 par drzwi do mieszkania. Pani Ania super doradziła jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne. Rewelacyjny kontakt i super ekipa montująca. POLECAM
• Marzena, Piaseczno, 2015-09-14 14:42:18 Średnia ocena:
zadowoleni klienci-montaż drzwi wewnętrznych
Już od dawna nosiliśmy się z zamiarem wymiany drzwi wewnętrznych. Znajomi polecili nam firmę Gerdex z której usług sami skorzystali. Przerażała nas myśl o bałaganie jaki sie z tym wiązał. Jednak obawy zniknęły po tym jak pojawił się montażysta-Pan Michał. Montaż przebiegł sprawnie, czysto i przede wszystkim w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze. Po zakończonej pracy Pan Michał pozostawił po sobie mieszkanie w idealnej czystości. Gdyby tak profesjonalni fachowcy jak Pan Michał trafiali do naszych mieszkań, to każdy remont byłby przyjemnością. DZIĘKUJEMY PANIE MICHALE, A FIRMIE GERDEX GRATULUJEMY TAKIEGO PRACOWNIKA..
• Maria i Jan Majewscy, , 2015-09-13 14:59:26 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych.
Mieszkam w starym budownictwie z wielkiej płyty. To co trzeba było zrobić by wpasować nowe drzwi w stare futryny to była droga przez mękę. Tylko fachowość i pracowitość Pana Michała który je SAM zakładał pozwoliły na dobrnięcie do końca. Nie mam słów pochwały dla tego Pana. Dzięki takim fachowcom wiem na pewno, że komuna się skończyła :) Dziękuję jeszcze raz i gratuluje firmie takiego pracownika.
• Adam i Ewa, Warszawa, 2015-09-10 19:57:09 Średnia ocena:
Polecam
Przed zakupem zostałem fachowo poinformowany o zaletach i wadach poszczególnych modeli drzwi. Pani bardzo miła, obeznana w temacie. Drzwi zostały zamontowane w ciągu kilku godzin. Monterzy profesjonalni, pracowali czysto, schludnie i fachowo.
• Grzegorz, Wrocław, 2015-08-31 15:29:46 Średnia ocena:
Polecam firmę Gerdex
Jestem bardzo zadowolony z zakupu drzwi wejściowych w firmie Gerdex. O istnieniu tej firmy dowiedziałem się z ulotki informacyjnej. Sprawdziłem w internecie ofertę a następnie udałem się do Salonu w Warszawie przy ul. Kolejowej aby "dotknąć produktu przed zakupem". W Salonie otrzymałem wszelkie informacje dotyczące asortymentu i cen, obejrzałem wzory drzwi, kolory i okucia. Od razu umówiłem się na bezpłatny pomiar (w międzyczasie zrobiłem rozeznanie w cenach u konkurencji). Technik, który przyjechał dokonać pomiaru udzielił mi wyczerpujących informacji i pomógł dobrać drzwi odpowiednie do moich potrzeb, umówił dogodny termin a nawet udzielił mi rabatu dzięki czemu oferta firmy Gerdex była bezkonkurencyjna :) Montaż drzwi przebiegł sprawnie, pracownicy byli bardzo mili, pozostawili po sobie porządek. Polecam wszystkim tą firmę!!!
• Jan, WARSZAWA , 2015-08-21 00:02:39 Średnia ocena:
Drzwi Dymińska
Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia-wymianę drzwi wejściowych do mieszkania z pamiętających czasy PRL-u na świetne drzwi BATORY. Robota wykonana solidnie i błyskawicznie.
• Ryszard, Warszawa, 2015-07-26 16:49:51 Średnia ocena:
Po przejrzeniu wielu ofert, firma Gerdex przekonała mnie przejrzystością i dużym wyborem swoich propozycji.Ponadto doradca swoją wiedzą pomógł dokonać właściwego wyboru.Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Pozdrawiam
• Adam, Józefów k/Otwocka, 2015-07-10 16:18:38 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne
Polecam firmę Gerdex ze względu na super profesjonalnych montażystów Pana Marcina i Michała. Czas realizacji oraz kontakt (telefoniczny) z firmą pozostawia wiele do życzenia, ale wykonanie i efekt końcowy bardzo dobry. Jeżeli ktoś ma dużo cierpliwości to polecam :)
• Danuta, Warszawa, 2015-07-04 12:15:57 Średnia ocena:
POLECAM!
Gorąco polecam firmę Gerdex, a przede wszystkim Panów montażystów Marcina i Michała. Montaż drzwi przebiegł niezwykle szybko, sprawnie, fachowo, czysto i w miłej atmosferze.
• Aleksandra, Józefosław, 2015-06-18 20:49:41 Średnia ocena:
Fachowa obsługa
Firma Gerdex godna polecenia. Zależało nam na szybkim terminie realizacji. Z polecenia znajomej trafiliśmy do Firmy Gerdex. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi montażu drzwi zewnętrznych. Polecam każdemu kto ma zamiar wymieniać drzwi.
• Truszkowska, Warszawa, 2015-05-31 22:01:21 Średnia ocena:
Polecam firmę GERDEX za profesjonalną obsługę, a w szczególności Pana Marcina i Pana Michała za bardzo sprawny i fachowy montaż 3 par drzwi. Pozdrawiam.
• Iwona, Warszawa, 2015-05-30 12:51:12 Średnia ocena:
Na realizację zamówienia czekałam trochę dłużej - ale efekt jest niesamowity:) Od kontaktu z doradcą, aż po montaż bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szczególne uznanie dla panów montażystów: Marcina i Michała za bardzo szybki, miły i profesjonalny montaż drzwi. Gorąco polecam:)
• Aneta, Warszawa - Nowodwory, 2015-05-28 21:59:03 Średnia ocena:
Drzwi lamane w lazience
Bardzo sprytne drzwi-rewelacyjne do malych mieszkań, pomieszczeń kolizyjnych. Ekipa na 6-ke! Punktualna , sympatyczna, szybka. Po pracy wszystko zostalo posprzątane. Drzwi sprawdzają się bez zarzutu, także polecam firme komu tylko mogę:) GERDEX TAK TRZYMAĆ!
• Izabella , warszawa, 2015-05-27 23:20:57 Średnia ocena:
Firma godna polecenia, wspaniali pracownicy,dzięki którym jest się zadowolonym z wyboru drzwi - doradzenie , oraz doskonali montażyści znający się na swojej pracy. Fachowcy jakich jest coraz mniej w naszym kraju !!!
• Grazyna, Wrocław, 2015-05-27 11:49:25 Średnia ocena:
Dziękuję za milo obsługę przy wyborze okiem . Sprawne zamontowanie i miłych panów monterów , którzy sprawnie i szybko zamontowali okna .Jestem zadowolony i w przyszłości skorzystam chętnie z Państwa usług i na pewno polecę swoim znajomym . Pozdrawiam Tadeusz Kosak
• Tadeusz, Warszawa, 2015-05-20 17:41:41 Średnia ocena:
Polecam Firmę
• Tomasz, Wieliszew, 2015-05-20 15:49:18 Średnia ocena:
Super
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę GERDEX , w której zakupiłam drzwi i skorzystałam z montażu. Nie ma do czego się przyczepić. Fajne chłopaki montażyści i obsługa też. Skorzystałam z polecenia i sama polecam dalej. Małgośka z Nadolic.
• Małgorzata, Nadolice, 2015-05-20 07:35:10 Średnia ocena:
Polecam
Polecam produkty i usługi firmy GERDEX. Jestem bardzo zadowolona z akupionych drzwi zewnetrznych i ich montażu. Pracownicy byli pomocni w dokinaniu wyboru, montaż przebiegł sprawnie i fachowo. Panowie pozostawili po sobie porządek co było dla mnie miłym zaskoczeniem. Jeszcze raz polecam, zadowolenie w 100%.
• Patrycja, Wrocław, 2015-05-11 09:16:07 Średnia ocena:
Opinia
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych drzwi zewnętrznych w firmie GERDEX. Pracownicy są profesjonalni od momentu kontaktu po efekt kopńcowy czyli montaż drzwi. Panowie montażyści szybko , sprawnie i co najważniejsze fachowo zamontowali drzwi i pozostawili za sobą porządek co mnie osobiście bardzo miło zaskoczyło.Gorąco polecam skorzystanie z produktów i usług firmy GERDEX.
• Patrycja, Wrocław, 2015-05-11 09:03:38 Średnia ocena:
montaż drzwi
Jestem bardzo zadowolona z montażu drzwi wewnętrznych ( 5 par w tym jedne przesuwne). Panowie Marcin i Michał wykonywali pracę bardzo sprawnie, profesjonalnie, nie pozostawiając bałaganu.Byłam mile zaskoczona ich kulturą i fachowością. Polecam tę firmę.
• Anna, Warszawa, 2015-05-09 18:52:29 Średnia ocena:
Polecam Gerdex, zawsze szybki kontakt, miła i profesjonalna obsługa.
• Marcin Stefański, Wrocław, 2015-05-08 17:03:57 Średnia ocena:
Podziękowanie
Chciałbym podziękować firmie Gerdex za montaż drzwi, który nie był prosty. Istniejące ościeżnice nie trzymały pionów, ale Panowie spasowali je tak że wszystkie drzwi wewnętrzne zamykają się bez problemu. Drzwi wejściowe też wyglądają super. Panowie pracowali bez przerwy dzięki czemu montaż odbył się szybko i sprawnie.
• Zdzisław , Wrocław, 2015-05-08 09:05:40 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Firma, która może być wzorem jakości usług i towarów. Cały proces - od zamówienia poprzez pomiary do montażu, zrealizowany w 30 dni i bez problemów. Monterzy, panowie Marcin i Michał, założyli 5 ościeżnic oraz drzwi sprawnie i profesjonalnie. Po pracy pozostawili porządek. Ta sama firma będzie jeszcze u mnie montować drzwi zewnętrzne. Firma godna polecenia, w pełni zasługuje na miano Dobrej Marki i Rzetelnej Firmy.
• Krzysztof, Warszawa, 2015-04-21 22:51:34 Średnia ocena:
CUDO!
Niesamowity profesjonalizm, fachowość i precyzja wykonania. Żadnych zawahań, od samego początku wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Od demontażu starych drzwi, poprzez wstawienie nowych, na eleganckim wykończeniu i wyczyszczeniu miejsca pracy kończąc. Dodatkowo bardzo wysoka kultura w obsłudze klienta oraz sympatyczna i miła atmosfera podczas finałowej realizacji. Serdeczne gratulacje dla wszystkich pracowników, a z mojej strony niski ukłon i wielkie dzięki dla Panów montażystów Andrzeja oraz Krystiana, świetny i zgrany zespół. Gorąco polecam i zachęcam do zamawiania usług. Pozdrawiam serdecznie Z poważaniem Zachwycony klient
• Mieszko Król, Wrocław, 2015-04-20 17:03:07 Średnia ocena:
Szybko sprawnie i bez problemu
Od konsultacji przy wyborze drzwi po dzisiejszy montaż - każdy etap zamówienia i realizacji był jasny i bezproblemowy. Ekipa montująca (panowie Michał i Marcin) profesjonalnie wykonali swoją pracę. Polecam wszystkim, którzy rozważają wybór Gerdex!
• Magda, Warszawa, 2015-04-15 14:34:57 Średnia ocena:
Drzwi na Powiślu
Z f-ma Gerdex na przestrzeni kilku lat spotkalam sie trzykrotnie i za kazdym razem bylam zadowolona z ich uslug. W tym tygodniu spotkalam sie znowu .Ekipa w osobach p.Michal i p.Marcin ,ktora byla u mnie w godzinach od 9.00 do 18.00 pracowala praktycznie bez przerwy/nawet kawe pili w "locie"/Jedna czynnosc wynikala z drugiej i panowie bez zbednych slow,wiedzieli co bedzie wykonywane w nastepnej kolejnosci.Panowie posprzatali i pozabierali stare drzwi i ich resztki. Na pewno bede polecac te firme swoim znajomym.
• Barbara, Warszawa, 2015-04-14 09:34:03 Średnia ocena:
opinia
wszystko przebiegło sprawnie
• Michał, Warszawa, 2015-04-09 14:37:31 Średnia ocena:
Polecam, montaż zgodnie z planem, szybko, czysto i bardzo ładnie wykonany przez super parę Marcina i Michała ;)
• Emilka, warszawa, 2015-04-02 19:16:17 Średnia ocena:
Zakup drzwi z montażem
Zakupiłem drzwi do mieszkania w firmie Gerdex we Wrocławiu. Bezpłatny pomiar, fachowe doradztwo, szybki termin montażu. Montaż wykonany profesjonalnie. Panowie Andrzej i Krystian zamontowali drzwi szybko sprawnie i czysto. Firma naprawdę godna polecenia.
• Magdalena , Wrocław, 2015-03-31 11:57:58 Średnia ocena:
Montaż
Klient z Wrocławia. Chciałbym wyrazić wielkie uznanie dla panów monterów Krystiana i Andrzeja. Drzwi wejściowe do mojego mieszkania, zostały zamontowane, szybko, sprawnie i w profesjonalny sposób. Co bardzo ważne panowie zadbali też o czystość w trakcie i po pracy. Zaletą usługi, była też uczciwość i co, dla mnie ważne bardzo dobry kontakt z ekipą, dotyczący wykonywanych czynności. Nie zostało mi nic innego jak podziękować panom Krystianowi I Andrzejowi.
• Łukasz, Wrocław, 2015-03-31 11:43:36 Średnia ocena:
Montażyści Andrzej i Krystian
Ja jestem z Wrocławia.Po złożeniu zamówienia na drzwi porta przyjechał Pan z firmy Gerdex zrobić wymiary,oraz spisać umowę-na kupno,oraz montaż drzwi.Drzwi wstawione bardzo fachowo i solidnie-przez fachowców Andrzeja i Krystiana. -Montaż wykonany fachowo i bardzo profesjonalnie,oraz precyzyjnie Wykonali montaż drzwi. -Monteży Andrzej i Krystian-zostawili miejsce montażu we wzorowej czystości. FIRMA GODNA POLECENIA
• Michał, Wrocław, 2015-03-27 09:34:46 Średnia ocena:
Współpraca z firmą przebiegła wzorowo. Wszystko od momentu pomiaru do efektu końcowego przebiegło wzorcowo. Panowie Marcin i Michał zamontowali drzwi szybko, sprawnie a do tego bardzo czysto. Wszystko było tak, jak być powinno. Firma godna polecenia, więc szczerze polecam!
• Justyna, Warszawa, 2015-03-02 15:30:32 Średnia ocena:
Montaż drzwi malborska
Montaż 5 sztuk drzwi dla Panów Michała i Marcin był bezproblemowy, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Jakość wykonania Bardzo dobra dotyczy lokalu przy malborskiej.
• Marcin, WARSZAWA, 2015-03-01 11:58:12 Średnia ocena:
drzwi wewnętrzne u Emilii
Witam serdecznie, chciałabym wraz mężem wyrazić swoją opinię na temat ekipy montażowej drzwi wewnętrznych na ul. Mołdawskiej 4 w dniu 26.02.2015r. . Ekipa panów Marcina i Michała bardzo sprawnie i fachowo zamontowała drzwi i bardzo szybko , jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy panów . Firma Gerdex powinna być bardzo zadowolona i dumna , iż w swoim składzie ma takich fachowców jak panowie Marcin i Michał . Pozdrawiam
•  emilia i andrzej, Warszawa, 2015-02-27 09:58:48 Średnia ocena:
drzwi wewnętrzne
zamówiłem w firmie gerdex 2 komplety drzwi wewnętrznych,dre. Towar dostarczony został zgodnie z umową . Ekipa montażowa wykonała pracę sprawnie i profesjonalnie.Firma godna polecenia.
• Cezary, Warszawa, 2015-02-08 21:25:26 Średnia ocena:
opinia dot.montarzu drzwi
Firma GERDEX jest godna polecenia .Fachowa i miła obsługa. Doradztwo na poziomie satysfakcjonującym klienta. Wykonanie rzetelne, montaż dobrze zorganizowany i zachowany porządek po wykonaniu pracy .Monterzy panowie Marcin i Michał są swietnie zorganizowani ,wykonali pracę bardzo sprawnie i czysto.
• Jadwiga, Warszawa, 2015-02-06 12:38:20 Średnia ocena:
W zeszłym tygodniu wymieniałam w domu drzwi zewnętrzne. Pan Jarosław razem z kolegą wstawili drzwi w sposób profesjonalny, zostawiając po sobie idealny porządek. Pomimo, że budynek ma ściany z żelbetonu Panowie wymontowali stare framugi bez najmniejszego problemu, nie uszkadzając terakoty i nie niszcząc praktycznie ścian przylegających do framugi. Panie Jarku dziękuję Panu za nowe drzwi i polecam Pana innym klientom Gerdexu.
• Kasia, Warszawa, 2015-01-25 14:16:36 Średnia ocena:
fatalna firma
Ludzie nie zamawiajcie w tej firmie drzwi. Ja swoje reklamuje od sierpnia 2014 roku a już mamy styczeń 2015. Miała dostać nowe drzwi zrobione przez producenta a po 5 miesiącach dostałam te sam drzwi które reklamowałam z tymi samymi userkami
• Małgorzata Zielinska, Warszawa, 2015-01-22 19:44:13 Średnia ocena:
Firma godna polecenia pełen profesjonalizm
W 100% zadowolenie. Znalazłam ta firmę w internecie a musiałam jak najszybciej wymienic drzwi w mieszkaniu. Przyjechał Pan Piotr doradził podpowiedział zaproponował przede wszystkim nie namawiał do niczego jak to robia inne firmy. Co prawda nie byłam w 100% pewna ponieważ poprzednie drzwi zakładane przez inna psełdo firmę okazały sie jedną wielką lipą więc miałam obawę że znowu cos bedzie nie tak. Nie znałam tej firmy natomiast ofertę mieli naprawde przystępna. Kontakt z doradzcą jak i z Panią w siedzibie firmy na wysokim poziomie. Nie musiałam nigdzie jeździć Pan Piotr przyjechał do mnie do pracy. Wszystkie wątpliwości zostały rozwiane, więc zamówiłam drzwi. Od momentu podpisania zlecenia czekałam 2 dni. Panowie przyjechali na umówioną godzinę, montaż poszedł bezboleśnie, szybko i co najważniejsze czyściutko. Pan Marcin który montował drzwi profesjonalny fachowiec. Jeśli chodzi o drzwi to w końcu wiem za co zapłaciłam spełniają swoja funkcje. POLECAM NAPRAWDĘ WATRO ;-) :-)
• Kasia, , 2015-01-20 09:42:18 Średnia ocena:
Dziękuję!!
Wprawdzie na drzwi wewnętrzne czekałam zdecydowanie za długo zdaje się, że z powodu jakiegoś nieporozumienia, jednak przyznaję, kiedy już montaż okazał się możliwy i Panowie Marcin i Michał przyjechali z drzwiami spisali się na medal!!! Wykonali montaż sprawnie i szybko, nie zostawiając ani śladu po swojej pracy, poza drzwiami oczywiście. Dziękuję im za zniesienie starych do piwnicy. Jestem pod wrażeniem :)
• Alicja, Warszawa, 2015-01-19 23:22:21 Średnia ocena:
Zakup drzwi z montazem
Dzień dobry Polecam firmę Gerdex.Zamówiłam drzwi zewnetrzne z bezpłatnym pomiarem i montażem.Jestem bardzo zadowolona z obsługi, montazu i oczywiście z drzwi.Pan, który przyjechał na pomiar, Pani w biurze i Panowie montazyści sa profesjonalistami.Firma dotrzymała terminu uzgodnionego na zleceniu, firma nie pobiera zaliczki i daje mozliwośc odstapienia od umowy .Pani wcześniej zadzwoniła i uzgodniłyśmy termin montazu.Panowie przyjechali pół godziny wczesniej, wykonali profesjonalny montaz.Jak chcecie państwo mieć drzwi i profesjonalny montaż to POLECAM FIRME GERDEX.Moja ocena na 6+ Bożenna Karlewska
• Bożenna, Komorów , 2015-01-18 11:37:54 Średnia ocena:
BARDZO POLECAM
BARDZO POLECAM SZYBKA I FACHOWA OBSŁUGA MONTAŻYŚCI ANDRZEJ I KRYSTIAN PEŁNA PROFESJA !!!!
• ANDRZEJ, , 2014-12-30 07:51:54 Średnia ocena:
Wroclaw- SUPER
Zamowilem drzwi Gerda w Gerdex we Wroclawiu, realizacja zamówienia 10 dni przed terminiem, sprawnie ustalony termin montażu, ekipa montażowa SUPER, montaż wykończony od A do Z, nawet silikony i inne takie pod kolor mieli. Na koniec posprzątali umyli podloge na klatce (nawet mopa mieli swojego). Jeśli chodzi o Wroclaw i obecna ekipe mogę polecić w 100%.
• , WROCŁAW, 2014-12-15 18:29:35 Średnia ocena:
Z tą firmą to jest tak. Majstrzy którzy montują drzwi bez zarzutu. Sympatyczni, kompetentni, pracowici, szybko i dobrze wykonują swoją robotę a następnie pozostawiają po sobie porządek. Natomiast gdy się trafi na zły dzień któregoś z menagerów i źle przekażą dane dotyczące państwa zamówienia do fabryki drzwi to tak jak w moim przypadku pierwsza partia zamówienia została zrealizowana zgodnie z planem, natomiast na drzwi do dużego pokoju musiałam czekać dodatkowo 4 tygodnie. Jest to dla klienta bardzo niekomfortowa sytuacja, ponieważ każdy z nas ma swoje plany związane z remontem bądź też z czasem, który na ten remont może przeznaczyć. W rezultacie wymiana drzwi na zamówienie trwała 10 tygodni. Owszem z efektu jestem zadowolona natomiast czas zrealizowania tej usługi to nie są normy unijne.
• Monika, Warszawa, 2014-12-12 09:43:34 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Michała i Pana Zbyszka, którzy wymienili w dniu dzisiejszym drzwi wewnętrzne do mieszkania. Od początku do końca "zrobili robotę" wzorowo. Inni mogą się od Nich uczyć. Wstawienie drzwi zrekompensowało mi nieziemsko długi termin oczekiwania na ich dostawę. Dziękuję i polecam Panów innym klientom.
• Anna, Warszawa, 2014-11-22 14:51:53 Średnia ocena:
Nie polecam
Zamówiłam 3 szt. drzwi i dostałam wycenę. Termin montażu został umówiony, ale ... na drugi dzień został odwołany i przełożony o 4 dni później. W końcu panowie przyjechali i zaczęły się prace montażowe. Zaraz okazało się, że nie wzięli ze sobą klamek. Dopiero po interwencji - klamki przyjechały z magazynu. Ja zamówiłam 3 komplety klamek, z czego przyjechały 2 komplety takie same, a 1 komplet inny. Nie zamontowano tego trzeciego kompletu. Na nowy czekałam 2 tygodnie. Jednak w umówionym na montaż dniu - nikt się nie pojawił - zostałam wystawiona do wiatru! Po interwencji został umówiony kolejny termin, który - na szczęście - został dotrzymany, a panowie zjawili się na czas. Reasumując: o ile do montażu drzwi przyczepić się nie można, to jednak sama organizacja pozostawia wiele do życzenia, a nieprofesjonalne podejście do klienta psuje cały wizerunek firmy.
• Małgorzata, Warszawa, 2014-11-21 19:33:15 Średnia ocena:
pochwala
Składałam do firmy Gerdex reklamację odnosnie drzwi wewnetrznych ( zle zamykanie), jestem mile zaskoczona szybkością rozpatrzenia mojego wniosku i sprawną naprawą , regulacją drzwi przez p. Marcina i drugiego pana (imienia nie znam), wszystkie drzwi starannie zostaly sprawdzone i wyregulowane , polecam wszystkim uslugi tej firmy. Krystyna z warszawy
• krystyna, Warszawa, 2014-11-19 08:56:21 Średnia ocena:
drzwi
Dziś miałam wymienione drzwi w mieszkaniu i jestem bardzo zadowolona z fachowej pracy pracowników Gerdy tj. pana Michała i Zbyszka. Tak jak było umówione przyszli punktualnie, b,sprawnie dopasowali nowe drzwi do starych futryn, co wcale nie było takie łatwe. Mili i sympatyczni. Taka robota mi się podoba.
• Izabella, warszawa, 2014-11-07 12:31:47 Średnia ocena:
Polecam
2 tygodnie szukałem firmy, która się podejmie montażu dzrwi o nietypowych wymiarach w starym budownictwie, konkurencja widać była nastawiona tylko na łatwą, szybką kasę, albo żądali około 2 tys. za drzwi bez atestu. W końcu natrafiliśmy na Gerdex, na infolini wyliczono, że koszt usługi nie powinien przekroczyć 1500zł. na spotkaniu z doradcą indywidualnym Panem Michałem Pilchem, zadaliśmy kilka pytań typowych dla laików, na które Pan Michał cierpliwie odpowiadał, następnie obejżeliśmy katalog i wybraliśmy bardzo ładne, solidne drzwi BASTION, za 1394zł z montażem. Przy wyjściu pan Michał był tak miły, że pomógł nam zamontować odpływ do pralki. Montaż wyznaczony następnego dnia. Ekipa składa się z dwóch panów, fachowo ubranych i wyposażonych. Zamontowali drzwi w trochę ponad 2h. Bardzo kulturalni, posprzątali wszystkie resztki pyłu po sobie, a nawet zainstalowali do drzwi naszą prywatną klamkę.Gerdex oceniam wysoko, polecę ich napewno znajomym-klient z Etiudy Rewolucyjnej.
• Maciej, Warszawa, 2014-10-29 20:50:14 Średnia ocena:
Raczej nie polecam
W sierpniu firma Gerdex dokonała u mnie montażu drzwi firmy Legno-Lusso, które potem reklamowała ponieważ były źle wymierzone oraz uszkodzone - rysy, plamy i inneusterki oraz marnie zamontowane - pozostawione dziury między futryną a ścianą. Firma moją reklamację uznała i wreszcie dnia 28.10.2014r doczekałam się nowych drzwi i tu wielka konsternacja okazało się że "nowe" drzwi wyglądaj gorzej od "starych" inny kolor, plamy i rysy na drzwiach. Zrezygnowałam z instalowania tych gorszych drwi. Panom serdecznie podziękowałam i czekam na następne drzwi. Panowie porobili piękne zdjęcia na których widać usterki ciekawe czy producent uzna?????? .Pewno będę musiała czekać następne 2 miesiące no zobaczymy czy załapię się w tym roku. Na dzień dzisiejszy nie polecam firmy Gerdex i producenta Legno Lusso. Zobaczymy jak to się wszystko zakończy.
• Małgorzata, Warszawa, 2014-10-28 17:43:33 Średnia ocena:
montaż drzwi
W dniu 16.10.2014 był przeprowadzany montaż 4 drzwi wewnętrznych w moim mieszkaniu.Panowie Michał i Zbyszek bardzo profesjonalnie i szybko przeprowadzili montaż. Dokładnie dopasowali drzwi do futryn mimo trudności jakie były ze względu na krzywe ościeżnice. Pracowali bardzo sprawnie, dokładnie posprzątali po swojej pracy. Z czystym sumieniem mogę polecić takich fachowców.. Widać, że Panowie znają się na swojej robocie i będę polecać tych fachowców jak również i firmę Gerdex swoim znajomym.
• Milena, Warszawa, 2014-10-16 12:21:12 Średnia ocena:
Wymiana drzwi odbyła się bardzo sprawnie. Pan Michał z kolegą zadbali o fachowe wykonanie i porządek. Polecam :-)
• Agnieszka, , 2014-10-06 00:55:40 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia montażu drzwi wewnętrznych w ilości 2 szt., począwszy od wizyty doradcy Pana Mateusza, aż po sam montaż przez Pana Michała i Pana Zbyszka. Profesjonalna ekipa. Demontaż starych drzwi, montaż nowych do pokoju i łazienki odbył się w dość krótkim czasie. Obydwaj Panowie (Pan Michał i Pan Zbyszek) okazali się profesjonalnymi fachowcami, których szczerze polecam. Bardzo życzliwi, pomocni, dokładni, kompetentni w swoim fachu. Taka współpraca to prawdziwa przyjemność. Zostawili po sobie porządek i bardzo dobre wrażenie. Będę w niedalekiej przyszłości zainteresowana montażem drzwi zewnętrznych i na pewno wybiorę firmę Gerdex. Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i polecam.
• Stefania, Warszawa, 2014-09-19 16:11:44 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne Mokotów
Uczciwie polecam.Pan Michał wraz z drugim Panem(imienia nie pamiętam,ale wiem) bardzo sprawnie i dokładnie montowali 3 pary drzwi do starych futryn.Poszło szybko.Panowie perfekcyjnie wykonali swoją pracę zostawiając po sobie porządek.
• Justyna, Warszawa, 2014-09-13 14:19:57 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Jestem bardzo zadowolony z pracy panów Bartka,Mariusza i Pawła. Szybko, sprawnie,profesjonalnie,czysto i z uśmiechem. Po pomiarze i fachowej poradzie pana Piotra po dwóch dniach miałem zamontowane drzwi. Serdecznie polecam.
• Bogdan, Warszawa, 2014-09-13 11:20:21 Średnia ocena:
Szybko i sprawnie-drzwi zewnętrzne
Umowę na wymianę podpisałem 26 sierpnia, a montaż odbył się dziś, czyli 29 sierpnia. Wcześniejszy termin był ustalowny na 2 września, ale wczoraj dowiedziałem się, że montaż może się odbyć wcześniej. Ekipa montażowa, czyli Pan Marcin i Michał szybko i sprawnie zamontowała drzwi, pokazując swoje doświadczenie i profesjonalizm, a trwało to niecałe 3 godziny. Brawo, jestem bardzo zadowolony więc polecam dzwi i usługi firmy Gerdex.
• Marcin Bednarski, Warszawa, 2014-08-29 16:16:43 Średnia ocena:
Drzwi Voster
Najszybsza reakcja na wyslany email do 7 tego typy przesiebiostw w Warszawie Miałem kontakt z przedstawicielami p. Mateuszem i p. Piotrem a potem z ekipa montująca p.Marciniem i Michalem. W sumie w remoncie segmentu montowanych bylo 5 drzwi i dostosowano sie do harmonogramu pozostalych prac, aby finalnie bylo ladnie. Dziekuje
• Wojtek, Warszawa, 2014-08-29 13:11:56 Średnia ocena:
drzwi wewnętrzne
Bardzo sprawnie i fachowo, terminowo realizacja zamówienia. Polecam monterów Michała i Marcina.
• , Warszawa, 2014-08-17 21:20:56 Średnia ocena:
Nie polecam.
Na zamówione drzwi czekałem ponad dwa miesiące - od 10 czerwca do 14 sierpnia. Termin montażu przekładany był 3 razy a ze strony firmy Gerdex nie było żadnej informacji. Dopiero po mojej wizycie w salonie i po telefonach zostałem poinformowany o problemach u producenta. Po tym zdarzeniu termin przekładano dwa razy i to dopiero po moich telefonach okazywało się, że jednak drzwi będą za kolejne dwa tygodnie. Obiecano mi również jakąś formę rekompensaty o czym podczas ostatniego kontaktu z firmą nikt się nie zająknął. Osobną kwestią jest sam montaż drzwi. Tutaj nie mogę mieć zastrzeżeń - szybko i profesjonalnie. Szkoda tylko, że cały efekt zepsuło całkowicie nieprofesjonalne podejście do klienta i traktowanie go jak niepotrzebną uciążliwość. Nie polecam usług tej firmy.
• Bogusław Cieciera, Wrocław, 2014-08-17 21:08:43 Średnia ocena:
Ościeżnice
Zdecydowałam się na Państwa firmę ze względu na pozytywne opinie o Państwa pracownikach: Panach Marcinie i Michale. I zdecydowanie potwierdzam, że okazali się niezwykle kompetentni, rzeczowi i życzliwi. Choć nie zdecydowałam się ostatecznie na usługę (poinformowana przez nich, że może dojść do uszkodzenia płytek), to rozważam wykonanie tuneli i wymianę drzwi w łazience - właśnie ze względu na ich kompetencję. A zatem zdecydowanie polecam!
• Katarzyna, Warszawa, 2014-07-24 09:39:34 Średnia ocena:
rewelacja
Michał i Marcin - super robota Panowie. Cichutko, sprawnie i posprzątane. Dziękuję i polecam Mikołaj
• Mikołaj, Warszawa, 2014-07-21 15:00:59 Średnia ocena:
WAW Grochów
polecam ekipę Marcin i Michał szybko sprawnie i fachowo (16.07.2014 montaż drzwi pokojowych i łazienkowych)
• Kamil, Warszawa, 2014-07-17 11:35:24 Średnia ocena:
Polecam firmę. Od początku od rozmowy telefonicznej poprzez pomiar i doradztwo aż po montaż wszystko fachowo, szybko i z uśmiechem na ustach. Usługa dotyczyła wymiany drzwi wewnętrznych. Byłam w kłopocie bo nie wiedziałam jak się za to zabrać. Najpierw wizyty w marketach budowlanych, potem wizyta na Bartyckiej, potem telefony do firm różnych, ból głowy coraz większy aż trafiłam na firmę Gerdex. Miła obsługa telefoniczna potem pan Paweł przyszedł zmierzył doradził a potem uroczy panowie Michał i Marcin wymienili 5 szt drzwi w tempie expresowym a teraz cieszę się z nowych drzwi i polecam , gorąco polecam tą firmę. Bardzo dobra jakość przy bardzo dobrej ofercie cenowej. Polecam ;)
• Barbara, Warszawa, 2014-07-14 15:09:53 Średnia ocena:
Polecam
p. Michał i p. Marcin sprawnie zamontowali dwoje drzwi w naszym mieszkaniu. Drzwi wykonane zgodnie z zamówieniem, polecam.
• Kinga, Warszawa, 2014-07-03 20:58:10 Średnia ocena:
opinia
Polecam usługi firmy. Solidnie i termino. Na szczególne uznanie zasługują panowie montujący drzwi Pan Michał i Marcin, sympatyczni, kompetentni poważnie podchodzą do zleconej pracu. Polecam. Mimo trudności technicznych związanych z budownictwem wioelkopłytowym potrafią dopasować drzwi bez zarzutu.
• Danuta, Warszawa, 2014-07-01 11:00:47 Średnia ocena:
Ursynów
Polecam fachowców, pana Marcina i kolegi. Robota dobrze wykonana, pełen profesjonalizm. Drzwi idealnie dopasowane. Nie ma co się rozpisywać. Po prostu SUPER :))))
• Elzbieta, Warszawa, 2014-06-27 11:51:46 Średnia ocena:
Polecam!!
Z pełnym przekonaniem polecam firmę Gerdex , jak profesjonalną , rzetelną i terminową ! Od momentu wysłania maila z prośbą o darmowy pomiar drzwi do wykonania zlecenia minęło zaledwie kilka dni . Wszystko odbyło się w terminach dokładnie przez nas ustalonych . Panowie , tak wykonujący pomiar , jak i montujący drzwi , bardzo pomocni i fachowi . Sam demontaż starych i montaż nowych drzwi wykonany przez panów Andrzeja i Krystiana odbył się bardzo szybko , sprawnie i czysto !. Panowie po wykonaniu pracy ,wszystko dokładnie posprzątali .A z drzwi , wybranych przy pomocy pana dokonującego pomiar ( sama nie mogłam się zdecydować ) , jestem bardzo zadowolona :) Gorąco polecam tę firmę !!!
• Joanna, Wrocław , 2014-06-26 21:18:50 Średnia ocena:
zadowolony Klient
Jestem bardzo zadowolony z montażu drzwi zewnętrznych przez Pana Marcina i Michała. Usługa wykonana w dniu 13.6.2014 r. (Warszawa Bielany, Starej Baśni). Szybko, sprawnie, fachowo. Montaż na starej futrynie (nie została uszkodzona). Dodatkowo klatkę mam wyremontowaną świeżo i sąsiadka byłaby bardzo zła gdybym uszkodził ściany na klatce. Śladów po montażu brak. Panowie punktualni, bardzo uprzejmi. Na koniec służyli radą w jaki sposób użytkować drzwi aby służyły długie lata.
• Krzysztof , warszawa, 2014-06-23 10:04:26 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne Muranów
Polecam firmę Gerdex w Warszawie- szybko, solidnie i wesoło. Panowie montażyści Marcin i Michał profesjonalni, sympatyczni, a nawet pomogli z usterką przy drzwiach wejściowych (kupionych gdzie indziej, niestety)! Podczas horroru jakim jest remont mojego mieszkania, nareszcie miła odmiana :) O usłudze zamówionej w tej firmie będę opowiadać wnukom na dobranoc :) Pozdrawiam, polecam, Agata M.
• Agata M., Warszawa, 2014-06-17 15:12:03 Średnia ocena:
drzwi wewnętrzne do starych futryn
Z przyjemnością polecam firme Gerdex. Bardzo dobry kontakt z firmą, terminy dotrzymane, obsługa na wysokim poziomie począwszy od pomiarów aż do ostatecznego wyniku montażu. Dogodny dla nas termin montażu bez problemu uzgodniliśmy. Panowie Michal i Marcin to świetni fachowcy. Mimo trudnego montażu do niezbyt prostych metalowych futryn (sprzed 40 lat) i małej ilości miejsca do rozłozenia narzędzi panowie dali radę byli pry tym mili i uśmiechnięci z dużą cierpliwością (również do kręcących się w pobliżu psiaków). Prace wykonane czyściutko, sprawnie i fachowo. Nasi sąsiedzi byli zachwyceni wymienionymi drzwiami i planują skorzystać z oferty firmy. Pozdrawiamy i dziękujemy zwłaszcza Panom montażystom. B.J. Warszawa-Sadyba
• Bożena, WARSZAWA, 2014-06-08 17:27:58 Średnia ocena:
Jestem zadowolona z wykonania usługi montażu drzwi wewnętrznych przez Pana Michała i Marcina. Pracę swoja wykonali sprawnie i fachowo. Polecam usługi firmy i tych pracowników. Anna
• Anna, Warszawa, 2014-06-06 14:40:14 Średnia ocena:
Szybko solidnie i w miarę tanio
Polecam firmę GERDEX obsługa bardzo miła Pan Bartłomiej doradził i pomógł wybrać odpowiednie drzwi (ładne, dobre a w miarę tanie). Ekipa montażowa (Pana Andrzeja) punktualna , solidna i bardzo grzeczna, posprzątali , wynieśli śmieci pozostawili wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówiłam jeszcze drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim bo warto. pozdrawiam Stefania J.
• Stefania, Wrocław, 2014-06-02 14:24:17 Średnia ocena:
polecam
Pragnę polecić firmę Gerdex wszystkim szukającym porzadnych drzwi w rozsądnej cenie. Zamówienie zrealizowane zostało w terminie i bez konieczności przyjazdu do sklepu. Pan Michał, który przyjechał na pomiar, przywiózł ze soba katalogi i próbniki a co najważniejsze służył bardzo fachowymi poradami, co najważniejsze nie wciskał najdroższych rozwiązań ale takie, które spełnią moje oczekiwania. Z wyboru jestem bardzo zadowolony. Duża pochwała również dla sympatycznych Panów monterów - Michała i Marka (o ile nie przekręciłem imion - jeśli tak to przepraszam). Panowie bardzo szybko uwineli się z montażem (był przewidziany na 4-6h a zrobili w niecałe 3). oczywiście posprzatali po sobie. Dodatkowo pomogli mi jeszcze z przestawieniem lodówki :) Gratuluję takiej ekipy.
• Piotr, Warszawa, 2014-05-29 12:30:39 Średnia ocena:
drzwi wewnetrzne
Serdecznie polecam firme Gertex, super jakosc drzwi, a jeszce lepsza jakosc FAchowcow: Panowie Michal i Marcin BEZCENNI !!!!!! Mimo trudnego i pracochlonnego montazu usmiechnieci, pogodni i sympatyczni... a to trudne w obecnych czasach.. nadmienie , ze nawet podczas wyjmowania opilka metalu z oka przeze mnie jenemu z Panow poszlo jak " z platka".... Pozdrawiam i dziekuje Panom Marcinowi i Michalowi za cierpliwosc i profesjonalizm...Beata / Warszawa' Praga Pld :-)
• Beata, Warszawa, 2014-05-25 09:11:26 Średnia ocena:
  • Voster
  • Gerda
  • KMW Format
  • PTZ
  • Porta

Zamówienie bezpłatnego pomiaru

*
*
*
*
*
Do góry