Oferty specjalne
Batory kl.4 C
Batory kl.4 C 2 338,00 zł
2 238,00 zł Z montażem
S Premium W00
S Premium W00 2 462,00 zł
2 362,00 zł Z montażem
C Premium W00
C Premium W00 2 321,00 zł
2 221,00 zł Z montażem
Najnowsze
Drzwi stalowe 55/72 mm Gładkie
Drzwi stalowe 55/72 mm Gładkie
1 853,00 zł bez montażu
Drzwi stalowe 55/72 mm T20
Drzwi stalowe 55/72 mm T20
1 853,00 zł bez montażu
Drzwi stalowe 55/72 mm T21
Drzwi stalowe 55/72 mm T21
1 853,00 zł bez montażu

Jako JEDYNI na rynku z branży stolarki drzwiowej nie boimy się dopuścić do głosu naszych Klientów, dlatego udostępniamy możliwość zamieszczania opinii online o jakości naszych produktów i usług wszystkim którzy z nich skorzystali. Wierzymy, że zadowolony Klient zawsze do nas wróci. W przeciwieństwie do innych Firm NIE USUWAMY I NIE MODERUJEMY wpisów zamieszczonych na naszej stronie. Każda opinia jest widoczna z rzeczywistym numerem IP komputera z którego została wystawiona. Powiedzieć lub napisać można wszystko, dlatego My przedstawiamy dowody, tak aby mieli Państwo pewność że to są prawdziwi Zleceniodawcy którzy skorzystali z usług naszej Firmy. Chcemy aby ocena każdego Klienta była subiektywna i zgodna z własnymi odczuciami, niż sztucznie zawyżana przez fikcyjne wpisy. Nie uciekamy od reklamacji i staramy się aby każdy Klient był naprawdę zadowolony z naszych usług, więc nawet negatywne opinie są dla nas Bardzo, Bardzo cenne ponieważ pomogą nam jeszcze profesjonalniej i rzetelniej pracować dla wszystkich którzy nam zaufali lub chcą to zrobić. Zamieszczona opinia będzie widoczna w ciągu 48 godzin od dokonania wpisu z wymaganym numerem Klienta, po weryfikacji w naszej bazie danych, że została ona umieszczona przez rzeczywistą osobę która skorzystała z naszej oferty. Chcemy we wszystkich naszych działaniach postępować zgodnie z naszym motto: "GERDEX.wierzymy w uczciwość"                      Serdecznie dziękujemy Państwu za wszystkie opinie.

 

Fantastyczna obsługa
Ogromne podziękowania dla pana Bartosza i pana Michała. Byli bardzo mili i pomocni, sprawnie wymienili drzwi, dbali o porządek podczas pracy i nawet o dobre relacje z sąsiadami ;)
• Paulina, Warszawa, 2017-11-22 13:17:33 Średnia ocena:
Drzwi
Polecam firmę GERDEX. Zaczynając od wyceny pomiaru i kontaktu z klientem, profesjonalne podejście Pana Pawła w tej kwestii. Informacja telefoniczna o możliwym spóźnieniu ok 10 minut. Czasami przedstawiciele różnych firm mieli po pół godziny spóźnienia i więcej, ale ani telefonu, ani przepraszam, ani pocałuj mnie w d.... nie było. Teraz ekipa monterów. Andrzej, Bartosz i Vitalij. Punktualność (mimo niekorzystnych warunków pogodowych), fachowość i solidność. Podsumowując jestem zadowolony. Czystość po wykonanej pracy na 80 procent, ale teściowa była zadowolona bo mogła jeszcze dosprzątać po swojemu.
• Darek, Warszawa, 2017-11-20 21:42:45 Średnia ocena:
Bardzo dobrzy monterzy
Dziękuję serdecznie za szybki i sprawny montaż przez panów Vitalii, Bartosza i Andrzeja. Jestem bardzo zadowolony z usługi.
• Andrzej, Warszawa, 2017-11-20 16:15:02 Średnia ocena:
Kawowa
Dzień dobry, Dziękuję za punktualny, sprawny, czysty i miły montaż drzwi wewnętrznych przez Panów (Marcin i Michał). Pozdrawiam, IN
• Izabela, Warszawa, 2017-11-06 09:05:25 Średnia ocena:
Pan
Monterzy Marcin i Michał - dobra robota. Mysiscie popracować nad handlowcami i komunikacja z klientem ponieważ 11 tygodni na nowe drzwi to zdecydowanie za długo.
• Daniel, Warszawa, 2017-11-04 09:20:24 Średnia ocena:
Super usługa
Serdeczne podziękowania dla firmy Gerdex, od samego początku zamówienia wszystko przebiegło pomyślnie. Jedyny minus to dość długi czas oczekiwania od podpisania umowy do finalizacji (5tygodni), ale zostaliśmy o tym uprzedzeni przez bardzo kompetentnego Pana, z którym załatwialiśmy wszystkie formalności i pomiary. Montaż okien przeprowadzony wzorowo 28.10.2017 przez ekipę w której skład wchodzą Andrzej, Bartosz i Vitalii (grubasek). Panowie bardzo sympatyczni, kulturalni i z poczuciem humoru wykazali się dużą cierpliwością skutecznie realizując sugestie wymagającej klientki z ul. Kazury. Bardzo dobry zespół, pozostaje życzyć więcej takich pracowników! Z firmy Gerdex korzystamy już drugi raz i możemy z czystym sumieniem ją polecić każdemu. W niedługim czasie oczekujemy na montaż drzwi antywłamaniowych liczymy na utrzymanie poziomu-poprzeczka została ustawiona wysoko. Pozdrawiamy.
• Danuta i Maciej, Warszawa, 2017-10-31 16:19:18 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Szybki termin realizacji. Szybki i sprawny montaż, fachowa i uprzejma obsługa. Panowie Bartosz Vitalii i Andrii Dziękuje
• Hubert, Piastów, 2017-10-24 21:14:41 Średnia ocena:
Montaż fachowy, solidny, jestem bardzo zadowolona z usługi. Pan Vitalij i Pan Andrzej sprawili się doskonale, polecam serdecznie.
• Grażyna, Warszawa, 2017-10-17 19:45:59 Średnia ocena:
Dziękuję
Dziękujemy za montaż drzwi wewnętrznych. Panowie Michał i Marcin przybyli punktualnie, sprawnie i profesjonalnie zamontowali drzwi. W zeszłym roku zamówiłam drzwi zewnętrzne, jestem zadowolona, więc ponownie wybrałam tę firmę. Jedyny minus- długi okres oczekiwania na metalową ościeżnicę.. Pozdrawiam
• Ulana, Warszawa, 2017-10-17 11:25:44 Średnia ocena:
Montaz - Marcin i Michal
Gorace podziekowania za szybki i w pełni profesjonalny montaż drzwi łazienkowych. Z czystym sumieniem polecam ekipe montażowa
• Maciek, , 2017-10-13 07:39:37 Średnia ocena:
Polecam
Profesjonalna obsługa. Czas oczekiwania na zamówienie zgodne z umową. Szybki i bardzo sprawny montaż - ekipa w składzie Marcina i Michała na 5 - chłopaki znają się na swojej pracy. Pozdrawiam
• Łukasz, , 2017-09-30 09:53:57 Średnia ocena:
Polecam
Jestem bardzo zadowolona z drzwi, które wybrałam. Jednocześnie dziękuję Panom Marcinowi i Michałowi. którzy bardzo fachowo wykonali montaż drzwi. Byli punktualnie, bardzo sprawnie i szybko wykonali swoją pracę. Po skończonej pracy pozostawili miejsce montażu we wzorowej czystości.
• Mariola, Warszawa, 2017-09-29 11:13:00 Średnia ocena:
Firma godna polecenia
Błyskawiczne przyjęcie zlecenia i wykonanie drzwi. Panowie Vitalii i Andrii, bardzo solidnie pracowali i dokładnie wykonali montaż drzwi do mieszkania. Przy takiej pracy robi się spory bałagan, ale ekipa monterska wszystko dokładnie po sobie posprzątała. Z wyboru drzwi, póki co jesteśmy bardzo zadowoleni.
• Beata, Warszawa, 2017-09-21 13:24:06 Średnia ocena:
Szanowni Państwo, w moim przypadku jest duży problem komunikacyjny. Mąż dwukrotnie kontaktował się telefonicznie z prośbą o przesłanie atestu na drzwi. Niestety, bezskutecznie. W dniu 6 września pojechaliśmy do salonu na ul. Kolejową 47, przy okazji zgłaszając doradcy (niestety nie zapamiętałam nazwiska rozmówcy, sądząc że rozmawiam z osobą kompetentną), że po dwóch miesiącach drzwiami nadal trzeba trzaskać, żeby się zamknęły. Pan był na tyle uprzejmy, że przyjął zgłoszenie. I od tej pory czekam na jakikolwiek kontakt telefoniczny. Ja z umowy się wywiązałam, wpłacając całą kwotę za drzwi, jeszcze przed ich montażem. Proszę o poważne traktowanie swojego klienta. Magdalena, Warszawa.
• Magdalena, warzsawa, 2017-09-21 11:31:55 Średnia ocena:
ZAWIEDZIONY
Niestety firma jest niesolidna. Już drugi tydzień czekam na wycenę montażu drzwi. Nie pomogła reklamacja. LIPA
• JERZY, Warszawaa, 2017-09-11 19:46:30 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Polecam współprace z firmą GERDEX. W zeszłym roku wymieniałem u nich drzwi zewnętrzne (wejściowe) a teraz wewnątrz mieszkania. Wszytko przebiegło bez najmniejszych problemów, Polecam ekipę montażową Marcina i Michała. Panowie sprawnie wykonali prace pozostawiając po sobie porządek.
• Paweł, Warszawa, 2017-09-11 11:07:55 Średnia ocena:
okna plastikowe
Wymieniłem wszystkie okna w domu, w sumie 11 sztuk. Wymieniała to ekipa Witalij i Andrzej i zrobili to szybko (w dwa dni) i sprawnie.
• Zenon Parzyński, Warszawa, 2017-08-28 18:24:24 Średnia ocena:
polecam
Polecam ekipę serwisową panó VItalija i Andrzeja. Jestem bardzo zadowolona z jakości i fachowości ich pracy.Dziękuję.
• Joanna, Halinów, 2017-08-28 12:08:40 Średnia ocena:
Wszystko w najlepszym porządku
Szczerze mogę polecić firmę Gerdex. Pomiar i zamówienie bez żadnych problemów. Drzwi były gotowe szybciej niż przewidywano. Montaż wykonywali Panowie Vitalij i Andrzej. Byli punktualni, szybko, sprawnie i bez niepotrzebnego bałaganu zamontowali drzwi. Panowie wszystko wyjaśnili i dali wskazówki, jak dbać o drzwi. Z drzwi Gerda Aspen jestem zadowolona - dobry produkt w dobrej cenie.
• Joanna, Warszawa, 2017-08-27 17:01:27 Średnia ocena:
Opinia
Z szacunku dla pracy fachowców Vitalii i Andrii wystawiam tu swoją opinię. Jeżeli Was kiedyś podkusi skorzystanie z firmy Gerdex (choć ja już nigdy więcej nie będę) to proście o koniecznie o tą ekipę - rzetelni, fachowi, profesjonalni - czego niestety nie można powiedzieć o p. Michale i całej reszcie. (sprawa montażu parapetu o którym zapomnieli ciągnęła się prawie rok czasu)
• Małgorzata, Warszawa, 2017-08-26 17:08:00 Średnia ocena:
Polecam
Bardzo rzetelny i profesjonalny montaż drzwi wykonany przez pana Vitalija i Andrzeja. Panowie byli bardzo fachowi i dodatkowo uprzejmi - otrzymałem informacje o produkcie. Całość wykonana starannie i czysto. Naprawdę polecam.
• Roman, Warszawa, 2017-08-24 08:48:30 Średnia ocena:
W gerdexie drzwi nie zamowie
Od pol roku toczy sie remont w moim domu i tak nieprofesjonalnej ekipy jeszcze nie spotkałam. Pierwszy kontakt pozytywny i na tym koniec dobrych wrażeń. 1. Przez telefon dowiedziałam sie ze drzwi moge zamowic zarówno w salonie jak i na miejscu. W salonie usłyszałam ze tu drzwi nie zamówię, musza wyslac sprzedawcę na miejsce. 2. Sprzedawca przyjechał na pomiar nieprzygotowany. Nie miał wydrukowanego folderu z drzwiami na których nam zależało. W trakcie pokazywania oferty w wersji elektronicznej rozładowały mu sie dwa tablety i nie miał na czym policzyć ceny finalnej drzwi ktore wybraliśmy. Miał wyslac ofertę na maila kolejnego dnia, mija tydzien oferty moje oczy dalej nie widziały. Nic wielkiego, można by pomysleć. Ale jak sie walczy na codzien z czasem zeby w ciasna dobe wcisnąć prace na pełen etat dzieci przebudowę domu - każda niesolidność wkurza.
• Magdalena Mochon, Warszawa, 2017-08-23 23:05:30 Średnia ocena:
podziękowania
Chciałam bardzo serdecznie podziękować za przysłanie miłej i fachowej ekipy do montażu drzwi. Doradca Marcin 100 % solidności DZIĘKUJĘ
• ANNA, WARSZAWA, 2017-08-23 20:16:17 Średnia ocena:
Jestesmy bardzo zadowoleni z drzwi ktore wybralismy jadnoczesnie dziekujemy Panom Marcinowi i Michalowi .ktorzy bardzo profesionalnie wykonali montaz drzwi. Byli punktualnie o umowionym czasie i bardzo sprawnie, szybko wykonali swoja prace. Po skonczonej pracy pozostawili miejsce w nalezytym porzadku. Dziekujemy jeszce raz Malgorzata i Tomasz Chrusciel.
• , , 2017-08-18 18:13:04 Średnia ocena:
Nie dziękuję
Od 2,5 miesiąca nie mogę się doczekać na reakcję na moją reklamację zakupionych od Gerdex drzwi. Drzwi Delta Magnum, wejściowe do mieszkania, rzekomo najlepsza izolacja akustyczna dostępna na rynku. Odradzam, zwykła decha, gdyby ją wsadzić w otwór drzwiowy, chyba by lepiej wyciszyła hałas. Firmę Delta odradzam - wciskają wadliwy towar, ale w papierach wszystko się zgadza i to jest argument firmy Gerdex. Delta oświadcza, że drzwi zachowują deklarowane parametry i to Gerdexowi wystarcza. Tylko rzeczywistość jest inna, ale to już problem klienta.
• Tomasz, Wrocław, 2017-08-15 20:03:40 Średnia ocena:
montaż
Dziękuję Panom Marcinowi i Michałowi za montaż 6 ościeżnic i drzwi wewnętrznych. W sposób fachowy dobrali najlepsze rozwiązania przy dopasowywaniu ościeżnic do niezbyt równych otworów drzwiowych. Praca została wykonana profesjonalnie i w miłej atmosferze. Efekt końcowy okazał się bardzo dobry.
• Ewa, Warszawa, 2017-08-10 21:18:37 Średnia ocena:
podziekowania
Wszystko zostało wykonane sprawnie i profesjonalnie w 100% polecam tą firmę. Firma Gerdex naprawdę godna zaufania,prace zostały wykonane bardzo solidnie z wielką dokładnością i szybko. Fachowcy godni polecenia
• Darek, Warszawa, 2017-08-09 11:25:30 Średnia ocena:
Podziękowania
Pragnę złożyć podziękowania dla monterów: p. Marcina i Michała. Miło mi przyznać, że jako firma zatrudniacie Państwo na swoim "pokładzie" fantastycznych fachowców jakimi są p. Marcin i Michał. Montaż drzwi przebiegł sprawnie i w przyjemnej atmosferze, obaj panowie służyli radą i pomocą. Usługa wykonana została profesjonalnie.Zamierzam polecać Państwa firmę znajomym i rodzinie.
• Anna, Warszawa, 2017-08-03 11:26:58 Średnia ocena:
wymiana drzwi wejściowych
Firma godna polecenia w 100%. Bardzo dobry kontakt z doradcą, który "zna się na rzeczy". Montaż wykonany przez Panów Marcina i Michała wzorowy. Prace wykonane szybko, czysto i dokładnie. Dziękujemy!
• Przemek, Warszawa, 2017-07-31 17:32:53 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Bardzo rzetelny i profesjonalny montaż drzwi wykonany przez pana Marcina i pana Michała. Plus uprzejmość i poczucie humoru. Polecam!!!
• Alina , Warszawa, 2017-07-28 09:16:20 Średnia ocena:
montaż drzwi
Drzwi wejściowe montowali Pan Marcin i Pan Michał. Przede wszystkim punktualni i dobrzy fachowcy. Wymiana drzwi przebiegła sprawnie, do wykończenia też nie mam zarzutów. Polecam.
• Magdalena, Warszawa, 2017-07-16 18:18:34 Średnia ocena:
Montaż drzwi
W dniu 13.072017 pracownicy firmy" Gerdex" montowali mi drzwi zewnętrzne(Warszawa-Wola).Chcę tą drogą podziękować i pochwalić P.Mateusza Sochę i Jego współpracownika chyba P.Marcina(młody sympatyczny ,wysoki człowiek),Montaż drzwi przebiegał bardzo sprawnie,Panowie wykonali swoją pracę bardzo profesjonalnie i fachowo.Wszystko po sobie posprzątali.Odpowiedzieli mi na wszystkie pytania,jakie zadałam już po montażu.Drzwi wykonane zostały w terminie zgodnie z umową,POLECAM FIRMĘ" GERDEX",A TYM MŁODYM NIEZWYKLE PROFESJONALNYM,SYMPATYCZNYM I MIŁYM LUDZIOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO. Bożenna
• Bożenna, Warszawa, 2017-07-16 15:32:18 Średnia ocena:
Polecam
Pan Mateusz Matecki fachowo doradził mi skrzydła drzwiowe oraz wyjaśnił wiele wątpliwości związanych z montażem i dopasowaniem drzwi do pomieszczeń. Natomiast Panowie monterzy - Marcin i Michał bardzo sprawnie zamontowali i wyregulowali skrzydła drzwiowe. Spodziewałam się dużego bałaganu, a tymczasem Panowie ledwo co pyłek po sobie pozostawili.
• Patrycja, Warszawa, 2017-07-10 20:03:39 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Szybki termin realizacji. Szybki i sprawny montaż, fachowa i uprzejma obsługa.
• Joanna, Podkowa Lesna, 2017-07-08 06:14:08 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Uprzejmie dziękuję za sprawne, profesjonalne i bezproblemowe usunięcie starych drzwi i montaż nowych (w zupełności zgodnych z zamówieniem) na warszawskim Muranowie w dn. 4 lipca 2017 r. Ekipa montująca: Pan Mateusz Socha wraz z kolegą Marcinem to fachowy i błyskawicznie działający duet. Praca wykonana kompleksowo, zespół bardzo schludny i dbający o czystość a do tego bardzo uprzejmy i wyjaśniający wszelkie wątpliwości. Wszystkim bardzo polecam.
• Adam, Warszawa, 2017-07-04 21:59:25 Średnia ocena:
Perfekcyjnie wykonany montaż drzwi przez Pana Marcina i Pana Michała. Panowie świetnie poradzili sobie z usunięciem starych metalowych futryn, przy tym nie uszkadzając naszych glazurowych płytek. Bardzo polecam tą pracowitą ekipę. Prawdziwi profesjonaliści.
• Renato, , 2017-06-27 13:05:14 Średnia ocena:
P.Mateusz
Uprzejmie dziękuję za bardzo sprawny montaż drzwi wejściowych. Szczególne uznania dla Pana Mateusza Sochy i jego kolegi. Profesjonalnie, szybko i czysto.Polecam Mam zastrzeżenia do Pana, który przyjmował zamówienie. Niestety nie umieścił w nim wszystkich uzgodnionych przy jego składaniu elementów,co znacznie wydłużyło czas realizacji. Firma jednak stanęła na wysokości zadania dając mi w związku z tymi utrudnieniami upust.
• Mariola , Warszawa, 2017-06-24 13:03:51 Średnia ocena:
pochwała
Pan Marcin i pan Michal zamontowali nam drzwi w tempie ekspresowym, a przy tym profesjonalnie i absolutnie bez skuchy, jesteśmy szalenie zadowoleni.
• ula , warszawa, 2017-06-13 20:19:46 Średnia ocena:
Bartosz i Vitali
Polecam. Panowie Bartosz i Vitali, sprawny duet, bezproblemowo, sprawnie, punktualnie, fachowo.
• Teresa Skarzynska, Warszawa, 2017-06-09 23:30:20 Średnia ocena:
Zamówione drzwi były zgodne z opisem i zdjęciem. Jestem zadowolona ze współpracy z Panami Michałem i Marcinem. Wykonali profesjonalną i ciężką prace demontując stalowe futryny w drzwiach. Panowie bardzo dużo się przy tym napracowali. Wykonali kawał naprawdę dobrej roboty. Demontując drzwi od łazienki wcześniej zdjęli glazurę znajdującą się na ścianach, żeby jej nie zniszczyć. Panowie zdemontowali także szafkę i półkę na książki na moją prośbę, w celu montażu drzwi do pokoju. Jestem bardzo zadowolona nie tylko z nowych drzwi, ale także montażu ich. Panowie Marcin i Michał są osobami uprzejmymi i życzliwymi w stosunku do klienta. Są także osobami bardzo kontaktowymi. Pomogli także przy zabezpieczeniu gniazdek. Panowie po skończonej pracy posprzątali. Jestem naprawdę zadowolona z pracy, którą Ci Panowie wykonali. Życzę Państwu, aby wszyscy Państwa pracownicy byli tak profesjonalni i uprzejmi jak ci panowie.
• Teresa , Warszawa , 2017-06-09 21:44:26 Średnia ocena:
Polecam w 100%. Ekipa montażowa Pan Bartosz i Pan Witalii bardzo sprawnie, fachowo wykonała u mnie montaż parapetów. Fachowo dobrali najlepsze rozwiązanie, a trzeba przyznać, że stało przed nimi niełatwe zadanie. Elegancko i profesjonalnie wykończyli. Posprzątali po wykonanej pracy. Z pewnością polecę znajomym Firmę GERDEX i właśnie tę ekipę montażową.
• Marta, WARSZAWA, 2017-06-08 14:46:41 Średnia ocena:
ekipa montażowa Pan Bartosz i Pan Vitalii bardzo sprawnie, fachowo wykonała u mnie montaż okien i posprzątała po wykonanej pracy. Z pewnością polecę znajomym Firmę GERDEX i właśnie tę ekipę montażową.
• Grażyna, Warszawa, 2017-06-02 21:29:54 Średnia ocena:
montaż drzwi
Pan Marcin i Michał ,którzy demontowali stare drzwi wewnętrzne i montowali nowe zrobili to sprawnie i fachowo.
• Teresa, Warszawa, 2017-06-01 08:17:25 Średnia ocena:
montaż drzwi
Drzwi montowali Pan Marcin i Pan Michał - fachowi i uprzejmi.
• Iwona, Warszawa, 2017-05-26 22:12:18 Średnia ocena:
Serdecznie polecam!
Wszystkim gorąco polecam współpracę z firmą Gerdex. Ogromny wybór modeli, wzorów i kolorów drzwi wewnętrznych, wysoka jakość wykonania, którą na pewno będę cieszyć się przez lata oraz profesjonalna obsługa, która przez cały okres oczekiwania na zamówienie służyła fachową pomocą - przede wszystkim polecam współpracę z Panami Marcinem i Michałem oraz Panią Anią z biura obsługi klienta.
• Kamila, Warszawa, 2017-05-26 10:16:49 Średnia ocena:
Montaz drzwi
Zdecydowanie odradzam firme Gerdex. Brak profesjonalnego działu reklamacji. Osoba tym sie zajmujaca nie odbiera telefonu. Można dzwonic i dzwonic. Nie oddzwania. Jak czasem uda sie skontaktować to odbiera osoba która jest na zastepstwie i zapewnianie ze kto oddzwoni jest klamstwem. Telefony w godzinach pracy działu Na poczatku kwietnia byl wykonany montaz drzwi-5sztuk. ZAPŁACONE Z GORY ZA CALOSC (wiadomo czemu-zeby potem klient radzil sobie sam) Fabrycznie dotarla opaska 2cm za krotka. Mamy prawie czerwiec na wpisaniu w protokol uwagi sie skonczylo. Miala byc nowa opaska. Mam dziurę 2cm nad podloga. Dodatkowo od tamtej pory nie moge sie doprosic od firmy regulacji zle zamykajacych sie drzwi. Zawiasy w drzwiach strzelaja a jedne drzwi wcale sie nie zamykaja. Ile to bedzie trwac?
• Pawel, Warszawa, 2017-05-25 12:57:53 Średnia ocena:
Marcin i Michał
Pan Marcin i Michał montowali mi drzwi - jestem bardzo zadowolona z kontaktu, montażu oraz solidności wykonanej pracy. W skali ocen to 100%
• Anna, Warszawa, 2017-05-24 09:21:38 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Wszystko zostało wykonane sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję Panu Bartoszowi Vitalijowi za fachową obsługę.
• , , 2017-05-23 19:48:06 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Dziękuję za bardzo rzetelną i profesjonalną usługę montażu drzwi wewnętrznych przez Panów Marcina i Michała. Firmę GERDEX - polecam.
• Justyna, Warszawa, 2017-05-19 17:34:55 Średnia ocena:
Podziękowania za montaż
Dziękuję bardzo Panu Marcinowi i Panu Michałowi za sprawny, udany montaż czterech par drzwi w kamienicy przy ul. Żelaznej w Warszawie. Panowie naprawdę wykonali kawał solidnej pracy - wszystkie ściany mamy krzywe... Jestem bardzo zadowolony z efektów Panów pracy: sprawnie, czysto, z humorem.
• Tadeusz K., Warszawa, 2017-05-08 08:21:11 Średnia ocena:
montaz okien
w kwietniu firma Gerdex montowala u nas w Warszawie okna. Jestesmy bardzo zadowoleni zarowno z doradztwa ( a nie bylo to takie proste, bo obecnie nie mieszkamy w stolicy) jak i z uslugi. Dziekujemy dwom niezmiernie sympatycznym i dobrym fachowcom Bartkowi i Witalemu.
• Orzechowski, Hamburg, 2017-05-05 18:38:41 Średnia ocena:
opinia
Bardzo dziekuję za profesjonalny montaż drzwi Panom Marcinowi i Michałowi. Halina Cieślak
• Halina , Warszawa, 2017-05-04 22:04:47 Średnia ocena:
Podziękowania
Dziękujemy za solidnie i sprawnie wykonane prace! Miła atmosfera oraz fachowe podejście, jakość i profesjonalizm to słowa opisujące waszych pracowników :) Pozdrawiam serdecznie Panów Marcina i Michała
• Ewa, Warszawa, 2017-04-26 19:55:31 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalny montaż drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Panów Marcina i Michała. Przesympatyczni i mili Panowie zamontowali drzwi bardzo szybko i fachowo, bez żadnego zarzutu z dbałością o szczegóły.Drzwi zgodne z zamówieniem Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. Polecam !
• Krzystof, Warszawa, 2017-04-21 00:05:39 Średnia ocena:
Drzwi Gerda
No niestety montaz drzwi daje wiele do zyczenia, zniszczona sciana, zwykły chamsko nałozony tynk na szybko, szpary wystająca pianka...Nie poczekali az chwile przeschnie... Niewiarygodne, sadze ze sama zrobilabym to lepiej. Nie moge polecić, a szkoda...Mam nadzieje ze firma naprawi jakos swoj bład... Nie zawsze dobra cena to tez dobra jakość
• Karolina, Warszawa, 2017-04-18 19:30:33 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda
Polecam firmę Gerdex. Fachowe doradztwo i super szybka realizacja zamówienia - drzwi zamontowane tydzień po pomiarze. Panowie Bartosz i Witalij zamontowali drzwi szybko i solidnie i pozostawili po sobie porządek.
• Paulina, Warszawa, 2017-04-17 20:03:17 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Panowie Marcin i Michał wykonali swoją pracę bardzo dobrze. Wszystko odbyło się miło i szybko. Po ich pracy nie musiałem niczego sprzątać. Jestem bardzo zadowolony. Drzwi sprawują się bardzo dobrze.
• Maciej, Warszawa, 2017-04-13 11:34:39 Średnia ocena:
Panowie Marcin i Michał montowali u mnie drzwi wewnętrzne. Profesjonalnie, bardzo solidnie, z wielką dokładnością i szybko. Fachowcy godni polecenia. Jestem bardzo zadowolony z ich usługi. Waldemar, Warszawa, marzec 2017
• , , 2017-04-04 23:24:56 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Bardzo rzetelna i profesjonalna usługa ze strony Panów Marcina i Michała. Absolutny brak zastrzeżeń dla ich pracy, czym mocno podreperowali nie do końca udany początek współpracy z firmą GERDEX.
• Marcin, Warszawa, 2017-03-30 12:05:47 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Po prostu "solidna firma"! Solidnie, dokładnie oraz szybko. Wysoka jakość wykonania, mimo spóźnienia wynikającego z przyczyn niezależnych, presji czasu praca wykonana wzorowo oraz skrupulatnie. Panowie sprzątnęli po sobie co jest rzadkością. Pozdrawiam Panów Mateusza i Marcina
• Ewa, Warszawa, 2017-03-29 19:23:40 Średnia ocena:
opinia montażu
W związku z montażem drzwi wew, w moim mieszkaniu chciałabym wyrazić uznanie dla fachowości dla monterów Marcina i Michała, którzy bardzo miło i w cierpliwy sposób odpowiadali na moje zapytania dotyczące nie tylko montażu ale i użytkowania zakupionego w waszej firmie towaru
• Krystyna, WARSZAWA, 2017-03-19 17:10:41 Średnia ocena:
opinia
A ja nie jestem zadowolona. Zamawiałam drzwi z montażem i odpadła uszczelka. Zgłosiłam reklamację i usłyszałam od człowieka który się zjawił że nie mają dobrych uszczelek i kleju do nich i powinnam naprawić to sama. Umocował uszczelkę i poszedł. Zobaczymy jak długo tym razem uszczelka wytrwa. Produkt w porządku, wykończenie nie bardzo
• malgorzata, warszawa, 2017-03-07 18:09:03 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolony z firmy GARDEX. Salon na Kolejowej w Warszawie - miła i fachowa obsługa, szybkie wykonanie pomiaru, dogodne terminy montażu. Wykonanie bez problemów. Szybko i sprawnie. Polecam
• , , 2017-02-19 20:19:41 Średnia ocena:
Opinia
Dziękuję Panu Bartoszowi i Panu Witalijowi za montaż okna. Polecam.
• Elżbieta, , 2016-12-31 23:33:17 Średnia ocena:
Zadowolony
Witam, chciałabym gorąco podziękować, monterom z Warszawy, panom Vitalij i Bartek, za pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z montażu drzwi zewnętrznych oraz wymiany dwóch okien . Firma Gerdex jest godna polecenia. Dziękuję
• Marek02, Warszawa, 2016-12-26 16:47:13 Średnia ocena:
Nic się już nie da z tym zrobić..
Zdecydowanie ODRADZAM. Niedoświadczeni młodzi "fachowcy" mimo prób ratowania sytuacji spartaczyli całą robotę czyli montaż 4 drzwi :( ODPOWIEDŹ BIURO GERDEX: USŁUGA ZOSTAŁA WYKONANA PONAD PÓŁTORA ROKU TEMU 13.06.2015!!! NIE OTRZYMALIŚMY ŻADNEGO ZGŁOSZENIA SERWISOWEGO ANI REKLAMACJI!!! PANI JOANNO JEŚLI COKOLWIEK JEST NIE TAK TO ZAPRASZAMY DO ZŁOŻENIA REKLAMACJI ALBO PRZYNAJMNIEJ POINFORMOWANIA NAS O JAKICHKOLWIEK NIEPRAWIDŁOWOŚCIACH KTÓRE WYSTĄPIŁY PO TYCH OSIEMNASTU MIESIĄCACH!!! BEZ TAKIEJ INFORMACJI NIE JESTEŚMY W STANIE COKOLWIEK ZROBIĆ!!! Mimo wszystko Pozdrawiamy i liczymy na wyjaśnienie tego nieporozumienia BIURO GERDEX (dnia 19.01.2017 Klientka napisała prośbę o usunięcie opinii.)
• Joanna, , 2016-12-23 09:33:07 Średnia ocena:
Dziękuję Panom Bartkowi i Witalijowi za montaż. Polecam.
• Piotr, Warszawa, 2016-12-22 11:50:58 Średnia ocena:
Opinia
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Pozytywnie z 100%.
• Tomasz, Warszawa, 2016-12-16 18:29:40 Średnia ocena:
Delta Magnum 68k
Witam chciałem serdecznie podziękować monterom z Warszawy Panowie Vitalij i Bartek.Pełen profesjonalizm, cała masa dodatkowej pracy jaką wykonali mieszkanie po kapitalnym remoncie ale drzwi z Marketu musiałem wymienić na Magnum 68k. Dodatkowe prace co do których miałem największe obawy między innymi wycinanie terakoty od strony mieszkania pełna profeska cały czas dbali o czystość po kilku minutach pracy wiedziałem że spokojnie można ich spuścić z oka.Ekipa rewelacyjna, kulturalna (złe wspomnienia związane z montażem prowadzonym przez inna firmę z Żyrardowa) Jeśli chodzi o efekt wizualny super, wyciszenie drzwi Magnum cisza jak makiem zasiał . Pozdrawiam serdecznie Robert Wyrembek
• Robert, Warszawa, 2016-11-28 19:07:25 Średnia ocena:
Podziękowania.
Chciałbym niezmiernie podziękować firmie GERDEX a w szczególności Pani Ani za profesjonalizm i miłe podejście do klienta oraz dla Pana Sławomira za wysoką jakość wykonanych usług jak również miłe podejście do klienta.
• Sylwester Bors, Piaseczno, 2016-11-16 19:49:25 Średnia ocena:
Montaż okien
Chciałbym pochwalić dwoch panów, którzy montowali u mnie okna. Bartek i Witalij wykonali swoją pracę szybko i fachowo. Żadnych problemów. POLECAM!
• Rafał, Warszawa, 2016-11-14 09:00:49 Średnia ocena:
Opinia
Drzwi zgodne z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony z montażystów Pana Marcina i Pana Michała. Udało im się zniwelować ponad centymetrową różnicę w grubości otworu drzwiowego i nie trzeba było nic maskować. Dobra robota.
• Marcin, Warszawa, 2016-11-11 19:08:18 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda Premium S
Jestem bardzo zadowolona z montażu drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Pana Vitalija i Pana Bartka. Przesympatyczne i miłe Panowie. Zamontowali drzwi bardzo fachowo, bez żadnego zarzutu. Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. W przuszłości na pewno skorzystam ponownie z usług firmy Gerdex. No i wielkie podziękowania dla Panów Vitalija i Bartka!
• Wioletta, Warszawa, 2016-11-08 20:29:40 Średnia ocena:
Podziękowanie za montaż
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego montażu trzech skrzydeł drzwiowych wraz z ościeżnicami. Wszystko zaczęło się punktualnie i montaż przebiegał sprawnie, szybko i czysto z dbałością o inne elementy w mieszkaniu. Gruz zniknął w mgnieniu oka wraz ze starymi drzwiami. Korzystam już drugi z usług firmy Gerdex i drugi raz gorąco polecam współpracę. Dziękuję :)
• Arek, Warszawa, 2016-10-22 22:04:56 Średnia ocena:
Faktura
Od prawie 2 miesięcy czekam na fakturę prowadzę korespondencję telefoniczną i meilową z firmą i księgową , niestety niekompetencja w tym temacie przerosła usługę montażu. Podałem im wszystkie dane kilka razy, a wszystko jest na dokumentach umowy zawartych z PH w dniu pomiaru. I tym razem jak mi przysłano fakturę meilowo to znów wtopa. Pani zamiast adresu usługi na fakturze umieściła adres do wysłania. Tyle razy o tym przypominałem, ale liczy się to że dostali pieniądze za montaż i klient jest spychany na bok. Gratuluję podejścia. Odpowiedź BIURA GERDEX: BARDZO PANA PRZEPRASZAMY ZA NIEDOPATRZENIE Z NASZEJ STRONY! FAKTURA VAT ZOSTAŁA WYSTAWIONA I WYSŁANA DO PANA 27.09.2016 NIESTETY TO PRAWDA ŻE PRZEZ POMYŁKĘ ZOSTAŁ BŁĘDNIE NADANY ADRES KORESPONDENCYJNY ZAMIAST WŁAŚCIWEGO. JESZCZE RAZ SZCZERZE PRZEPRASZAMY ZA POMYŁKĘ. ZARAZEM CHCEMY PODZIĘKOWAĆ RÓWNIEŻ ZA TAKĄ NEGATYWNĄ OPINIĘ PONIEWAŻ TO POZWOLI NAM JESZCZE LEPIEJ, SUMIENNIEJ I DOKŁADNIEJ PRACOWAĆ NA RZECZ NASZYCH KLIENTÓW. JESTEŚMY OTWARCI NA KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ PONIEWAŻ NASZYM CELEM JEST DOSKONALENIE WYKONYWANEJ PRZEZ NAS PRACY!!! Pozdrawiamy BIURO GERDEX.
• Jerzy, , 2016-10-21 19:40:14 Średnia ocena:
podziękowanie!
Chciałam bardzo serdecznie podziękować za profesjonalnie wykonaną - w dniu 14 października br. - usługę montażu drzwi wejściowych do mieszkaniu. Jestem pod wrażeniem jakości świadczonych przez Państwa Firmę usług oraz dbałości o klienta. Pan Bartosz i Pan Witalij sprawnie i szybko zamontowali drzwi i udzielili niezbędnych wskazówek. To bardzo życzliwa i pomocna Ekipa! Będę polecać Firmę GERDEX znajomym. Raz jeszcze dziękuję. Anna
• Anna, Warszawa, 2016-10-21 16:09:50 Średnia ocena:
opinia
Polecam wykonanie usług przez pana Bartosz i pana Witalija.Dziękuję bardzo za solidną i fachowo wykonaną prace.POLECAM
• nonnaq, warszawa, 2016-10-19 10:52:00 Średnia ocena:
wymiana okien
Bardzo profesjonalne i szybkie zamontowanie okien. Trójosobowa załoga miła i kulturalna. Pracują zgodnie, współpracują ze sobą jak jeden organizm. W rezultacie wykonanie solidne, bez usterek, wszystko chodzi jak w zegarku a na dodatek zostawiają po sobie czystość. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy.
• Jan, Wrocław, 2016-10-19 10:37:47 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolona z pracy montażystów pana Bartka i Witalija. Punktualnie rozpoczęli prace, pracowali sprawnie, szybko i czysto z dbałością o inne elementy w mieszkaniu, w moim przypadku obawiałam się o podłogi. Mimo, ze montaż wiązał się wybiciem muru w celu powiększenia otworu okiennego. Gruz zniknął niemal niezauważalnie, a cała praca zamknęła się w ciągu jednego dnia. Obserwując podobny remont u koleżanki wykonywany przez inna firmę nastawiona byłam na zniszczenia i przewlekłość prac.A ja o godz. 18.00 siedziałam już w czystym pokoju z pięknymi oknami. Polecam
• Małgorzata, Warszawa, 2016-10-11 12:31:21 Średnia ocena:
POLECAMY - Wrocław
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionych drzwi firmy PZT model Chrobry. Drzwi są wykonane solidnie, są odporne na uszkodzenia mechaniczne (a piszemy to po 3 latach użytkowania - ponieważ czekaliśmy z wystawieniem opinii aż skończy się gwarancja :) - i po tym czasie musimy stwierdzić, że zarówno drzwi jak i usługa montażu drzwi zasługuje na 100% polecenie. Montażyści z Wrocławia - Pan Andrzej i Pan Krzysztof są naprawdę godni polecenia - usługa wykonana sprawnie, ścianę należało skuć, aby zamontować drzwi - wykonane to zostało bardzo dobrze - tak, że po zamontowaniu futryny praktycznie nie było widać, że wykonane było kucie ściany. Dodatkowo po montażu Panowie posprzątali po sobie zostawiając mieszkanie, drzwi i korytarz w należytym porządku. REASUMUJĄC: Polecamy firme GERDEX, drzwi PZT - model Chrobry oraz Panów montażystów z Wrocławia: Pana Andrzeja i Krzysztofa.
• Ewa, Wrocław, 2016-10-07 18:18:08 Średnia ocena:
Polecam :)
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i fachowo, począwszy od rozmowy telefonicznej, przez spotkanie z doradcą po sam montaż. Panowie bezproblemowo, szybko wykonali swoją pracę nie budząc moich zastrzeżeń, zostawili po sobie porządek. Uczciwie mogę polecić tę firmę.
• Agnieszka , Warszawa, 2016-09-07 15:09:04 Średnia ocena:
Nie polecam!!!
Stanowczo nie polecam!!!! Zamówienie złożone w kwietniu, po 5 tygodniach miał by zainstalowany system jednego klucza. Mamy 26 sierpnia i nadal nic. Mimo dwóch skarg i trzykrotnego umawiania się z nami na instalacje nikt nie przychodził i nawet nie było żadnego telefonu z przeprosinami czy informacją o odwołaniu czy przeniesieniu terminu instalacji. Po prostu nikt nie przychodził i cisza. Żadne telefony i skargi nic nie dają. Odradzam. Jeśli Firma Gerdex nie wywiąże się z umowy (informacja o systemie jednego klucza została w umowie zapisana i zapłacono za tą usługę) sprawę skierujemy do UOiK oraz Sądu Cywilnego. P.S. Dodatkowo drzwi były wymieniane bo Panowie monterzy tak fatalnie podcięli drzwi, że były całe pofalowane. Nigdy nie miałam "przyjemności" współpracować z tak nieprofesjonalną i oszukującą ludzi firmą. ODPOWIEDŹ GERDEX: PO PIERWSZE NIKOGO NIE OSZUKALIŚMY!!! REKLAMACJA ZOSTAŁA WYKONANA BŁYSKAWICZNIE!!! DRZWI ZOSTAŁY WYMIENIONE NA NOWE, PONIEWAŻ MIAŁY ŹLE ZAINSTALOWANĄ FABRYCZNĄ ZAŚLEPKĘ I OD DOŁU WYSTĘPOWAŁO POFALOWANIE, WIĘC ZAŁOŻYLIŚMY NOWE! NATOMIAST JEŚLI CHODZI O WKŁADKI TO BYŁO TO ZAMÓWIENIE SPECJALNE KTÓRE NIE WYSTĘPUJE NORMALNIE W OFERCIE (dwie wkładki "zębatkowe" z gałkami i w systemie 1-klucz). TUTAJ MUSIMY PRZYZNAĆ ŻE ZAWIÓDŁ NASZ PRODUCENT I DZIAŁ DOSTAWY, PONIEWAŻ TERMIN REALIZACJI ZOSTAŁ WYDŁUŻONY (dodatkowo też przez pomyłkę kierunku otwierania - czynnik ludzki;) NIESTETY DO 8tygodni. CZEKAMY NA REALIZACJE TEGO NIETYPOWEGO ZAMÓWIENIA NA WKŁADKI U PRODUCENTA A KLIENTKA MA ZAINSTALOWANE WKŁADKI ZASTĘPCZE ANTYWŁAMANIOWE!!! GDZIE TUTAJ JEST OSZUSTWO???
• Marzena, Warszawa, 2016-08-26 22:11:07 Średnia ocena:
drzwi
drzwi są zrobione dobrze.Popieram jak najbardziej. posprzątane. jak najbardziej ok.
• marian, warszawa, 2016-08-06 15:04:52 Średnia ocena:
Zakup i montaż Bastion N-02
Szukałem dobrych drzwi w promocji. Bastion N-02 - kolor olcha - wydawał mi się najbardziej rozsądną ofertą, tym bardziej, że za drzwi, montaż, utylizację starych drzwi i ościeżnicy, z wkładkami antywłamaniowymi w klasie B i lepszymi okuciami zapłaciłem niecałe 1900 zł. Zamówiłem więc drzwi i na montaż czekałem jakieś 3 tygodnie. Kiedy drzwi przyjechały z fabryki na magazyn Gerdex ustalono ze mną termin montażu. Niestety w dniu montażu zadzwonił do mnie montażysta z informacją, że skręcił nogę i montaż w tym dniu nie odbędzie się. Ustalono ze mną nowy termin montażu - 5 dni później. Tym razem montażyści pojawili się o wyznaczonej godzinie. Od razu było widać, że to fachowcy ( profesjonalnie przygotowani panowie w średnim wieku - nie jakieś tam siusiumajtki ). Bardzo sprawnie i bardzo profesjonalnie przeprowadzili demontaż starych i montaż nowych drzwi. Teraz inni sąsiedzi zazdroszczą mi nowych i bardzo ładnych drzwi, a ja jestem zadowolony z zakupu.
• MICHAŁ, PRUSZKÓW, 2016-07-29 22:20:56 Średnia ocena:
Drzwi wewnetrzne
Zamontowano mi w mieszkaniu drzwi, które zamówiłam w firmie Gerex. Drzwi piękne co do montażu mam zastrzeżenia.Montezy byli mili i uprzejmi ale drzwi zamontowno tak, ze miedzy maskownica a ściana mam 1 cm szparę. Zapewnienia ze wystarczy trochę gładzi i już ma się nijak do rzeczywistości.Mój wykonawca przyjechał i rozłożył ręce na jakość montażu. Żadna gładź nie zakryje szpary. Mam wiec problem gdyż mam drzwi za ponad 1300 zł kazde i do tego szpary, których nie mam jak zakryć. Pomijając fakt, ze spodziewałam się kompleksowego montażu w którym nie tylko zamontuje się ościeżnice na pianki założy drzwi ale i wykończy je tak żeby nikt już nic nie musiał poprawiać. Usłyszałam, ze Panowie nie wykańczają swojej pracy akrylem ani niczym innym i ze mam to zrobić sama.Nie jestem generalnie zadowolona. Przykre gdyż pierwszy kontakt z p.Marcinem był rzeczowy i wydawało się, ze firma jest w stanie kompleksowo załatwić instalacje drzwi tak aby nikt nic już nie musiał dokańczać czy naprawiac Odpowiedź Biuro Gerdex: NIESTETY KRZYWIZNA ŚCIAN POWODUJE ŻE PO ZAMONTOWANIU NOWYCH DRZWI W SPOSÓB PRAWIDŁOWY, CZYLI W PIONIE, MOŻE SIĘ ZDARZYĆ ŻE POMIĘDZY NOWĄ OŚCIEŻNICĄ A STARĄ ŚCIANĄ ZOSTAJE SZCZELINA KTÓRĄ NIE MOŻNA WYPEŁNIĆ AKRYLEM LECZ TRZEBA WYRÓWNAĆ ŚCIANĘ NP PŁYTĄ REGIPSOWĄ. BARDZO NAM PRZYKRO ALE NIE MAMY WPŁYWU NA KRZYWIZNY NA ŚCINACH.
• Magdalena, Wrocław, 2016-07-12 23:34:16 Średnia ocena:
Firma na 5!
Firma ostatnio montowała u mnie w mieszkaniu drzwi wewnętrzne. Pan Michał i Pan Marcin to świetni fachowcy. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy oraz oczywiście z drzwi. Wszystko na najwyższym poziomie - jakość usług oraz materiały.
• Małgorzata, Warszawa, 2016-06-30 13:10:54 Średnia ocena:
MEGA POZYTYW !!!
Salon Gerdex nie zawiódł mnie na żadnym etapie realizacji zamówienia, a jestem wymagającym klientem. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi w salonie sprzedaży we Wrocławiu, pomiar przez doradcę oraz szybki montaż przez 3 osobową ekipę Gerdexu, zakończywszy na atrakcyjne dla mnie cenie. Długo się zastanawiałem przed zakupem drzwi wewnętrznych. Poszedłem do salonu nie mając sprecyzowanego rodzaju drzwi, jest ich przecież mnóstwo na rynku. Doradca w salonie z nieprzeciętną cierpliwością Emotikon smile podszedł do moich dwóch długich wizyt i mnóstwa pytań. Po dwóch około półtora godzinnych wizytach w salonie, wyszedłem z salonu mając przekonanie, że dokonałem właściwego wyboru. Zasługa tutaj niewątpliwie kompetentnej, pomocnej i przemiłej obsługi. Każdy, kto urządzał mieszkanie lub dom wie o czym mówię. Trzeba dokonać mnóstwa zakupów i zmierzyć się często z tematami na których się człowiek nie zna. Musimy polegać na sprzedawcy. Dokonując trudnych i nierzadko kosztownych wyborów nie zawsze jesteśmy odpowiednio traktowani w salonach sprzedaży. Czujemy, że nie poświęcono nam odpowiednio dużo czasu i wówczas nie jesteśmy przekonani, co do dokonanego wyboru i słuszności wydanych pieniędzy. W Gerdex'ie od pierwszego kontaktu telefonicznego było inaczej i intuicja mówiła mi, że się nie zawiodę na firmie. Mam porównanie i wiem, co mówię bo Gerdex nie była pierwszą firmą którą odwiedziłem. Na realizację zamówienia oczekiwałem około 3 tygodni. Montaż odbył się w umówionym terminie. Panowie montażyści spóźnili się około 30 min lecz zostałem o tym wcześniej poinformowany. Po rozpakowaniu i usunięciu zabezpieczeń obyło się bez uszkodzeń. Sam montaż był bardzo sprawny. Widać, że ekipa montowała setki, jak nie tysiące drzwi. Po zakończeniu prac mieszkanie zostało dokładnie odkurzone, co nie zawsze jest standardem. Po osadzeniu drzwi pięknie się prezentują, a ja mam poczucie "dopieszczonego klienta" i dobrze wydanych pieniędzy. Polecam z czystym sumieniem Gerdex każdemu, kto poszukuje firmy, która pomoże mu w wyborze odpowiednich dla niego DRZWI.....
• Grzegorz Andrzejewski, Wrocław, 2016-05-20 12:46:42 Średnia ocena:
Drzwi wejściowe Warszawa
Pierwszy kontakt telefoniczny, później osobisty bardzo szybki i sprawny, doradca pomocny i fachowy, montaż przeszedł moje najśmielsze oczekiwania- szybko, czysto , sprawnie, Panowie to prawdziwi fachowcy- bez zastrzeżeń -oby takich było więcej, nie dość że zrobili wszystko na wysokim poziomie to jeszcze pozostawili po sobie porządek- polecam z czystym sumieniem
• Agnieszka , Warszawa, 2016-05-10 14:27:34 Średnia ocena:
Drzwi przesówne
Pan Marcin i pan Michał podczas montażu byli bardzo uprzejmi i fachowo wykonali swoje zadanie. Doradzili dzięki czemu drzwi wyglądają efektownie i odpowiedzieli na wszystkie zadane pytania. Nie mam zastrzeżeń co do jakości drzwi oraz montażu. Jednym słowem polecam.
• Marek, Warszawa, 2016-04-07 21:50:57 Średnia ocena:
Polecam Firmę Gerdex
Z firmą Gerdex współpracowałam już 2 razy i zarówno za pierwszym razem kiedy zdecydowałam się na montaż drzwi wejściowych jak i teraz kiedy montowane były drzwi wewnętrzne firma wykazała się pełnym profesjonalizmem. Sympatyczny Doradca, Pan Michał w wyczerpujący sposób przedstawił ofertę i pomógł dokonać wyboru drzwi. Montaż również przebiegł bardzo sprawnie i fachowo oraz w miłej atmosferze. Montażyści, Pan Marcin oraz Pan Michał umiejętnie zdemontowali stare ościeżnice z drzwiami i zamontowali nowe. Całą pracę wykonali bardzo szybko i solidnie pozostawiając porządek. Jestem bardzo zadowolona i polecam :-)
• Małgorzata, Warszawa, 2016-03-10 13:31:40 Średnia ocena:
Firma godna polecenia
W Gerdexie zamówiłem: drzwi zewnętrzne, okna oraz drzwi wewnętrzne przesuwne. Towar dojechał na czas, w stanie nienaruszonym. Każda z ekip montażowych spisała się bardzo dobrze, na szczególną pochwałę zasługują panowie Marcin i Michał, którzy montowali drzwi wewnętrze - zrobili to wyjątkowo sprawnie, czysto i profesjonalnie. PS: Kilka tygodni po montażu drzwi zewnętrznych zaczął ciężko chodzić górny zamek. Zgłosiłem reklamację, panowie przyjechali w ciągu chyba 4 dni i wszystko naprawili w 5 minut. Kolejny plus za obsługę!
• Marek, Warszawa, 2016-02-24 15:19:14 Średnia ocena:
Ponizej oczekiwan
Chcialbym wystawic dobra opinie, ale niestety-mimo ze ekipa z Gerdex dostala odemnie 2 szanse. Pierwsze drzwi wejsciowe - oferta, pomiar, czas realizacji - punktualnie i profesjonalnie, montaz - b.slabo. Panowie przy demontazu starych oscieznic uszodzili wszystkie plytki naokolo, nie mieli ani checi ani pomyslu jak pomoc. Musialem naprawe zlecic i oplacic na wlasny koszt.Wykonczenie po montazu wewnatrz mieszkania rowniez wykonano bardzo niedbale, a ekipa posprzatala po sobie rowniez marnie. 2 raz, drzwi wewn i okna -Tu problem z pomiarem i dzialem obslugi - Pan spoznil sie (a umawialismy rownoczesnie wykonawce scianki na ktorej montowano drzwi), nie odb. tel. Po wykonaniu pomiaru na drzwi i okina-to do tej pory (2mce) nie dostalem wyceny okien, mimo ze kilkukrotnie obiecywano mi ze bedzie. Chcialem okna wymienic przy okazji remontu, ktory juz zakonczono - takze gratulacje za utracenie klienta. W przyszlosci poszukam juz raczej innej firmy.
• Marcin, Warszawa, 2016-01-24 12:34:40 Średnia ocena:
Polecam
Polecam firmę GERDEX za montaż drzwi wewnętrznych, a szczególnie Panów montażystów za profesjonalną pracę. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy.
• Joanna, Wrocław, 2016-01-17 17:31:30 Średnia ocena:
Witam Państwa, Chciałbym polecić Państwu firmę Gerdex z Wrocławia. Na drzwi (Delta Magnum 68k) czekałem ok. 3 tygodni, więc krócej niż wynosi standardowy okres oczekiwania (ok. 5 tygodni), jednak na moją pozytywną opinię największy wpływ ma profesjonalizm w wykonaniu monterów drzwi z Wrocławia. Panowie zasługują naprawdę na pochwałę:). W pocie czoła pracowali nieustannie przez kilka godzin, a efekt ich pracy naprawdę jest bardzo dobry - drzwi osadzone są solidnie, a ściany ładnie wyrównane. Polecam serdecznie.
• , Wrocław, 2016-01-10 19:09:05 Średnia ocena:
Podziekowanie
Usługa zamontowania drzwi wejściowych została wykonana sprawnie,i profesjonalnie.Dziękujemy.Czekany na montaż drzwi wewnętrznych, prosimy o określenie terminu usługi.Zalicza w wysokości 1000zl została wplacona na konto.
• Halina, Wroclaw, 2016-01-02 18:15:39 Średnia ocena:
Drzwi Porta
Wszystko w porządku,bardzo sprawny montaż,dzrwi staranni zamontowane bez żadnych reklamacji.Polecam!!!
• Marcin, Wrocław, 2015-12-16 21:51:25 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Po dwóch miesiącach o montażu mogę śmiało polecić tą firmę, zero problemów, szybko się zjawił doradca odnośnie pomiaru. Bardzo dobrze wytłumaczył i doradził co do wyboru drzwi, ościeżnicy i dodatków. Sam montaż opóźnił się z winy producenta drzwi o czym zostałem szybko poinformowany. Ekipa montażowa (panowie Marcin i Jarosław) szybko się uwinęli, cała operacja trwała 2,5 godziny (demontaż starych drzwi i ościeżnicy w bloku z wielkiej płyty, montaż i regulacja nowych oraz prace murarskie). Nic nie zostało uszkodzone, panowie pracowali starannie i z kulturą a na koniec posprzątali. Jestem zadowolony.
• Artur, WARSZAWA, 2015-10-03 13:23:41 Średnia ocena:
montaż drzwi wewnętrzychdzr
Mieszkam w starym budownictwie z wielkiej płyty. Niestety nowe futryny nie zostały wpasowane w stare futryny i zostały widoczne dziury w parkiecie. Reklamacja wysłana do firmy nic nie dała, bo pani zadzwoniła i informacją, że takich wad nie naprawiają, tylko szkoda, że pan Michał, który robił pomiary nie poinformował, że taka może powstać sytuacja, a w ogóle to dlaczego nie zamontowano futryn tak, by zakryły miejsce starych futryn. Napewno nie zdecydowałabym się na taką wymianę drzwi w tej firmie.
• Maria, Warszawa, 2015-09-16 18:07:00 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Pan Michał w sposób sprawny i fachowy zdemontował stare drzwi oraz zamontował nowe wraz z ościeżnicami a także wyrównał ubytki w ścianie. Czyty montaż, mieszkanie nie zostało zabrudzone. Gratuluje firmie takiego pracownika, bardzo komunikatywny i uczynny.
• Maria , Warszawa, 2015-09-15 17:02:09 Średnia ocena:
polecam
Witam. Zamówiłam drzwi wejściowe i 6 par drzwi do mieszkania. Pani Ania super doradziła jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne. Rewelacyjny kontakt i super ekipa montująca. POLECAM
• Marzena, Piaseczno, 2015-09-14 14:42:18 Średnia ocena:
zadowoleni klienci-montaż drzwi wewnętrznych
Już od dawna nosiliśmy się z zamiarem wymiany drzwi wewnętrznych. Znajomi polecili nam firmę Gerdex z której usług sami skorzystali. Przerażała nas myśl o bałaganie jaki sie z tym wiązał. Jednak obawy zniknęły po tym jak pojawił się montażysta-Pan Michał. Montaż przebiegł sprawnie, czysto i przede wszystkim w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze. Po zakończonej pracy Pan Michał pozostawił po sobie mieszkanie w idealnej czystości. Gdyby tak profesjonalni fachowcy jak Pan Michał trafiali do naszych mieszkań, to każdy remont byłby przyjemnością. DZIĘKUJEMY PANIE MICHALE, A FIRMIE GERDEX GRATULUJEMY TAKIEGO PRACOWNIKA..
• Maria i Jan Majewscy, , 2015-09-13 14:59:26 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych.
Mieszkam w starym budownictwie z wielkiej płyty. To co trzeba było zrobić by wpasować nowe drzwi w stare futryny to była droga przez mękę. Tylko fachowość i pracowitość Pana Michała który je SAM zakładał pozwoliły na dobrnięcie do końca. Nie mam słów pochwały dla tego Pana. Dzięki takim fachowcom wiem na pewno, że komuna się skończyła :) Dziękuję jeszcze raz i gratuluje firmie takiego pracownika.
• Adam i Ewa, Warszawa, 2015-09-10 19:57:09 Średnia ocena:
Polecam
Przed zakupem zostałem fachowo poinformowany o zaletach i wadach poszczególnych modeli drzwi. Pani bardzo miła, obeznana w temacie. Drzwi zostały zamontowane w ciągu kilku godzin. Monterzy profesjonalni, pracowali czysto, schludnie i fachowo.
• Grzegorz, Wrocław, 2015-08-31 15:29:46 Średnia ocena:
Polecam firmę Gerdex
Jestem bardzo zadowolony z zakupu drzwi wejściowych w firmie Gerdex. O istnieniu tej firmy dowiedziałem się z ulotki informacyjnej. Sprawdziłem w internecie ofertę a następnie udałem się do Salonu w Warszawie przy ul. Kolejowej aby "dotknąć produktu przed zakupem". W Salonie otrzymałem wszelkie informacje dotyczące asortymentu i cen, obejrzałem wzory drzwi, kolory i okucia. Od razu umówiłem się na bezpłatny pomiar (w międzyczasie zrobiłem rozeznanie w cenach u konkurencji). Technik, który przyjechał dokonać pomiaru udzielił mi wyczerpujących informacji i pomógł dobrać drzwi odpowiednie do moich potrzeb, umówił dogodny termin a nawet udzielił mi rabatu dzięki czemu oferta firmy Gerdex była bezkonkurencyjna :) Montaż drzwi przebiegł sprawnie, pracownicy byli bardzo mili, pozostawili po sobie porządek. Polecam wszystkim tą firmę!!!
• Jan, WARSZAWA , 2015-08-21 00:02:39 Średnia ocena:
Drzwi Dymińska
Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia-wymianę drzwi wejściowych do mieszkania z pamiętających czasy PRL-u na świetne drzwi BATORY. Robota wykonana solidnie i błyskawicznie.
• Ryszard, Warszawa, 2015-07-26 16:49:51 Średnia ocena:
Po przejrzeniu wielu ofert, firma Gerdex przekonała mnie przejrzystością i dużym wyborem swoich propozycji.Ponadto doradca swoją wiedzą pomógł dokonać właściwego wyboru.Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Pozdrawiam
• Adam, Józefów k/Otwocka, 2015-07-10 16:18:38 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne
Polecam firmę Gerdex ze względu na super profesjonalnych montażystów Pana Marcina i Michała. Czas realizacji oraz kontakt (telefoniczny) z firmą pozostawia wiele do życzenia, ale wykonanie i efekt końcowy bardzo dobry. Jeżeli ktoś ma dużo cierpliwości to polecam :)
• Danuta, Warszawa, 2015-07-04 12:15:57 Średnia ocena:
POLECAM!
Gorąco polecam firmę Gerdex, a przede wszystkim Panów montażystów Marcina i Michała. Montaż drzwi przebiegł niezwykle szybko, sprawnie, fachowo, czysto i w miłej atmosferze.
• Aleksandra, Józefosław, 2015-06-18 20:49:41 Średnia ocena:
Fachowa obsługa
Firma Gerdex godna polecenia. Zależało nam na szybkim terminie realizacji. Z polecenia znajomej trafiliśmy do Firmy Gerdex. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi montażu drzwi zewnętrznych. Polecam każdemu kto ma zamiar wymieniać drzwi.
• Truszkowska, Warszawa, 2015-05-31 22:01:21 Średnia ocena:
Polecam firmę GERDEX za profesjonalną obsługę, a w szczególności Pana Marcina i Pana Michała za bardzo sprawny i fachowy montaż 3 par drzwi. Pozdrawiam.
• Iwona, Warszawa, 2015-05-30 12:51:12 Średnia ocena:
Na realizację zamówienia czekałam trochę dłużej - ale efekt jest niesamowity:) Od kontaktu z doradcą, aż po montaż bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szczególne uznanie dla panów montażystów: Marcina i Michała za bardzo szybki, miły i profesjonalny montaż drzwi. Gorąco polecam:)
• Aneta, Warszawa - Nowodwory, 2015-05-28 21:59:03 Średnia ocena:
Drzwi lamane w lazience
Bardzo sprytne drzwi-rewelacyjne do malych mieszkań, pomieszczeń kolizyjnych. Ekipa na 6-ke! Punktualna , sympatyczna, szybka. Po pracy wszystko zostalo posprzątane. Drzwi sprawdzają się bez zarzutu, także polecam firme komu tylko mogę:) GERDEX TAK TRZYMAĆ!
• Izabella , warszawa, 2015-05-27 23:20:57 Średnia ocena:
Firma godna polecenia, wspaniali pracownicy,dzięki którym jest się zadowolonym z wyboru drzwi - doradzenie , oraz doskonali montażyści znający się na swojej pracy. Fachowcy jakich jest coraz mniej w naszym kraju !!!
• Grazyna, Wrocław, 2015-05-27 11:49:25 Średnia ocena:
Dziękuję za milo obsługę przy wyborze okiem . Sprawne zamontowanie i miłych panów monterów , którzy sprawnie i szybko zamontowali okna .Jestem zadowolony i w przyszłości skorzystam chętnie z Państwa usług i na pewno polecę swoim znajomym . Pozdrawiam Tadeusz Kosak
• Tadeusz, Warszawa, 2015-05-20 17:41:41 Średnia ocena:
Polecam Firmę
• Tomasz, Wieliszew, 2015-05-20 15:49:18 Średnia ocena:
Super
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę GERDEX , w której zakupiłam drzwi i skorzystałam z montażu. Nie ma do czego się przyczepić. Fajne chłopaki montażyści i obsługa też. Skorzystałam z polecenia i sama polecam dalej. Małgośka z Nadolic.
• Małgorzata, Nadolice, 2015-05-20 07:35:10 Średnia ocena:
Polecam
Polecam produkty i usługi firmy GERDEX. Jestem bardzo zadowolona z akupionych drzwi zewnetrznych i ich montażu. Pracownicy byli pomocni w dokinaniu wyboru, montaż przebiegł sprawnie i fachowo. Panowie pozostawili po sobie porządek co było dla mnie miłym zaskoczeniem. Jeszcze raz polecam, zadowolenie w 100%.
• Patrycja, Wrocław, 2015-05-11 09:16:07 Średnia ocena:
Opinia
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych drzwi zewnętrznych w firmie GERDEX. Pracownicy są profesjonalni od momentu kontaktu po efekt kopńcowy czyli montaż drzwi. Panowie montażyści szybko , sprawnie i co najważniejsze fachowo zamontowali drzwi i pozostawili za sobą porządek co mnie osobiście bardzo miło zaskoczyło.Gorąco polecam skorzystanie z produktów i usług firmy GERDEX.
• Patrycja, Wrocław, 2015-05-11 09:03:38 Średnia ocena:
montaż drzwi
Jestem bardzo zadowolona z montażu drzwi wewnętrznych ( 5 par w tym jedne przesuwne). Panowie Marcin i Michał wykonywali pracę bardzo sprawnie, profesjonalnie, nie pozostawiając bałaganu.Byłam mile zaskoczona ich kulturą i fachowością. Polecam tę firmę.
• Anna, Warszawa, 2015-05-09 18:52:29 Średnia ocena:
Polecam Gerdex, zawsze szybki kontakt, miła i profesjonalna obsługa.
• Marcin Stefański, Wrocław, 2015-05-08 17:03:57 Średnia ocena:
  • KMW Format
  • PTZ
  • Porta
  • Voster
  • Gerda

Zamów bezpłatny pomiar za pomocą formularza lub zadzwoń!
Tel. 600 500 022

*
*
*
Do góry