Oferty specjalne
Mozart kl. RC3 akustyczne 43 dB Dostępne od ręki!
Mozart kl. RC3 akustyczne 43 dB Dostępne od ręki! 2 408,00 zł
2 258,00 zł Z montażem
Batory kl.4 C
Batory kl.4 C 2 392,00 zł
2 142,00 zł Z montażem
Najnowsze
Master 56KR
Master 56KR
1 999,00 zł z montażem
Verte Premium, grupa B
Verte Premium, grupa B
765,00 zł z montażem
Verte Premium, grupa A
Verte Premium, grupa A
765,00 zł z montażem

Jako JEDYNI na rynku z branży stolarki drzwiowej nie boimy się dopuścić do głosu naszych Klientów, dlatego udostępniamy możliwość zamieszczania opinii online o jakości naszych produktów i usług wszystkim którzy z nich skorzystali. Wierzymy, że zadowolony Klient zawsze do nas wróci. W przeciwieństwie do innych Firm NIE USUWAMY I NIE MODERUJEMY wpisów zamieszczonych na naszej stronie. Każda opinia jest widoczna z rzeczywistą treścią. Powiedzieć lub napisać można wszystko, dlatego My przedstawiamy dowody, tak aby mieli Państwo pewność że to są prawdziwi Zleceniodawcy którzy skorzystali z usług naszej Firmy. Chcemy aby ocena każdego Klienta była subiektywna i zgodna z własnymi odczuciami, niż sztucznie zawyżana przez fikcyjne wpisy. Nie uciekamy od reklamacji i staramy się aby każdy Klient był naprawdę zadowolony z naszych usług, więc nawet negatywne opinie są dla nas Bardzo, Bardzo cenne ponieważ pomogą nam jeszcze profesjonalniej i rzetelniej pracować dla wszystkich którzy nam zaufali lub chcą to zrobić. Zamieszczona opinia będzie widoczna w ciągu 48 godzin od dokonania wpisu z wymaganym numerem Klienta, po weryfikacji w naszej bazie danych, że została ona umieszczona przez rzeczywistą osobę która skorzystała z naszej oferty. Chcemy we wszystkich naszych działaniach postępować zgodnie z naszym motto: "GERDEX.wierzymy w uczciwość"                      Serdecznie dziękujemy Państwu za wszystkie opinie.

 

Okna
Jestem bardzo zadowolona z wyboru firmy Gerdex. Umówienie dogodnego dla Mnie terminie montażu okien odbyło się bez żadnych problemów. Sam montaż przebiegł również bezproblemowo co jest zasługą dwóch miłych Panów - Vitalija i Michała. Panowie szybko uwinęli się z praca pozostawiając ład i porządek w mieszkaniu.
• Sylwia, Warszawa, 2018-06-14 16:28:55 Średnia ocena:
Naprawdę polecan firmę Gerdex z Wroclawia
Postanowiłam zakupić w firmie Gardex we Wrocławiu drzwi wejściowe , drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, fachowe doractwo, wysoka jakość oferowanych produktów. Miłym zaskoczeniem był dobry rabat. Cieszę się z zakupów i z całą pewnością polecam firmę Gerdex. Dziękuję p.p. Marcinowi, Krzysztofowi i p. Ani za fachowość i wysoką kulturę. Dziękuję ekipie montażowej p.p. Piotrowi i Michałowi za to, że znakomicie w sposób profesjonalny, rzetelny, i sprawny dokonali montażu drzwi wejściowych i wewnętrznych, zachowując porządek. Dodam, że na starych futrynach i niezbyt prostych. W pełni profesjonalni, solidni, staranni i dokładni, a przy tym sympatyczni i kulturalni. Drzwi prezentują się doskonale. Jestem pełna uznania za włożony wysiłek. Bardzo dziękuję państwu i polecam. Lidia, Wrocław, dnia 13.06.2018 r.
• Lidia, Wrocław, 2018-06-13 22:22:02 Średnia ocena:
polecam
witam zamawialem w firmie Gerdex drzwi i dwukrotnie okna , wszystkie trzy realizacje odbywały się na przestrzeni kilku lat i wszystkie wykonane zostały zgodnie z terminem i co ważnejsze montaże wykonano fachowo i bez poprawek.więc jeżeli ktoś wykonuje kilka usług w dłuzszym dystansie i jest ok. to znaczy że nie ma przypadku tylko wiedzą co robią. naprawdę gorąco polecem i w przyszłości również skorzystam z ich usług.
• Robert, Warszawa, 2018-06-01 16:10:46 Średnia ocena:
Naprawdę polecam
Kilku znajomych zrobiło zakupy w firmie Gerdex. Bardzo chwalili tą firmę. Więc postanowiłam zakupić u nich drzwi wejściowe , drzwi wewnętrzne i okna. Jestem bardzo zadowolona .Profesjonalna obsługa,fachowe doractwo,wysoka jakość oferowanych produktów. Miłym zaskoczeniem był dobry rabat. Cały towar miał być przewieziony jednym transportem. Miał pokonać długą trasę. Trochę tego się obawiałam.Ale dojechał na czas cały i bez uszkodzeń. Cieszę się z zakupów i z całą pewnością polecam firmę Gerdex.
• Agnieszka, Orneta, 2018-05-28 10:57:48 Średnia ocena:
opinia
Bardzo wysoko oceniam jakość i standard usługi - wymiana okien. Ekipa - Pan Vitali i Pan Michał bardzo sprawnie i w fachowy sposób dokonała demontażu starych okien, a potem montażu nowych. Obydwaj Panowie byli bardzo sympatyczni i chętnie odpowiadali na moje pytania. Miejsce pracy pozostawili posprzątane i czyste. Polecam firmę Gerdex, a szczególnie tę ekipę.
• BEATA, WARSZAWA, 2018-05-26 19:03:00 Średnia ocena:
Polecam p.p. Marcina i Michała
Najlepsza ekipa montażowa - panowie Marcin i Michał - w firmie Gerdex. Znakomicie poradzili sobie z krzywymi ścianami i innymi trudnościami, których nie brakowało. W pełni profesjonalni, solidni, staranni i dokładni, a przy tym sympatyczni.
• Aleksandra, Warszawa, 2018-05-14 21:07:22 Średnia ocena:
Montaż drzwi do kuchni
Pomiar i zamówienie bez problemów, jestem bardzo zadowolona z drzwi i montażu. Polecam panów Marcina i Michała, zamontowali drzwi sprawnie i szybko, zachowując porządek.
• Agnieszka, Warszawa, 2018-04-22 22:37:26 Średnia ocena:
Polecam firmę Gerdex
Polecam firmę Gerdex!!! Umówienie spotkania oraz pomiar następnego dnia. Fachowa wycena drzwi wejściowych na miejscu. Montaż w umówionym terminie bez żadnych problemów. Polecam też Pana Witalija ze swoją Ekipą, która dokonała montażu dobrze i szybko.
• Kacper, Warszawa, 2018-04-05 14:55:58 Średnia ocena:
Fachowa obsługa i świetny kontakt ze wszystkimi pracownikami firmy. Szybka realizacja zamówienia i równie szybki montaż. A to wszystko w przyjaznej i miłej atmosferze. Zarówno doradca, jak i monterzy niezwykle mili, uprzejmi i profesjonalni. Na pewno będę polecać, a przy następnej okazji - już wiem, do kogo się zwracać.
• , Warszawa, 2018-03-30 11:31:14 Średnia ocena:
montaż drzwi Asilo
Szybki i bezproblemowy montaż wykonany przez pana Michała i pan Marcina.
• Katarzyna Mrowinska, Warszawa, 2018-03-23 16:05:14 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne
Szybka realizacja zamówienia. Panowie Marcin i Michał wykonali bardzo profesjonalną usługę montażu. Drzwi zamontowali szybko, sprawnie bez żadnych komplikacji. Ich zachowanie cechowała wysoka kultura osobista.
• Jerzy, Warszawa, 2018-03-21 21:28:29 Średnia ocena:
Fachowo
Kierownik logistyki rewelacja ! Bardzo pomocny przy wyborze drzwi. Panowie od montażu też bardzo szybko zamontowali drzwi i nawet posprzątali po sobie :). Polecam !
• Łukasz, Warszawa, 2018-03-19 14:28:38 Średnia ocena:
Super i solidnie :)
Dziękuję Panu Bartkowi za super pomoc w salonie z wyborem i dogadaniem wszystkich szczegółów. Termin montażu odbył się w obiecanym terminie i był dostosowany do moich możliwości czasowych. Pan Włodzimierz uwinął się sprawnie i fachowo. Jestem bardzo zadowolona i polecam :) drzwi wyglądają super!
• Paweł, Warszawa, 2018-03-16 18:18:49 Średnia ocena:
opinia
ekipa pan vitalij..andrij ; pełen profesjonalizm polecam wszystko sprawnie i czysto z kulturą
• krzysztof, warszawa, 2018-03-01 21:45:19 Średnia ocena:
Drzwi wejściowe
Drzwi wejściowe zgodne z oczekiwaniami i z ustaleniami z handlowcem . Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia , firma Gerdex wywiązała się w pełni z zobowiązań .Ekipa montażowa w składzie 2 sympatycznych panów ( Vitalij i Andrij ) działała bardzo sprawnie i profesjonalnie.Zostawili po sobie porządek i dobrze wykonaną pracę. Z czystym sumieniem polecam tę firmę
• Andrzej, Warszawa, 2018-03-01 20:28:10 Średnia ocena:
Marcin i Kamil
W dniu wczorajszym Panowie Marcin i Kamil dokonali u mnie w domu montażu 6 sztuk pięknych drzwi Porta Premium w sposób bardzo profesjonalny, rzetelny i sprawny. Dodam, że na starych futrynach i niezbyt prostych. Drzwi prezentują się doskonale. Jestem pełna uznania za włożony wysiłek. Bardzo dziękuję i polecam Dorota
• Dorota Morzyńska, WARSZAWA, 2018-02-28 10:32:09 Średnia ocena:
Pan Mateusz
Sympatyczny pan Mateusz, który 19 lutego dokonał u mnie pomiaru drzwi, doradzał mi, jakie drzwi i okleinę wybrać, pokazał mi katalogi ze zdjęciami drzwi oraz próbki okleiny. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Pełny profesjonalizm. Dziękuję bardzo. Teraz z niecierpliwością czekam na montaż.
• Aleksandra, Warszawa, 2018-02-21 17:37:49 Średnia ocena:
Marcin i Michał
Świetna ekipa. Czysto, schludnie, profesjonalnie. Dobra robota!
• Paweł, Milanówek, 2018-02-05 20:39:37 Średnia ocena:
Bartosz i Michał
Wizyta monterów, w dniu 01.02.2018r. Pana Bartosza i Michała była,szybka,miła i profesjonalna.Bardzo dziękujemy za mobilny kontakt.Firma godna polecenia!!!!100% ;-) !!!
• Olga, Warszawa, 2018-02-01 21:25:01 Średnia ocena:
Very najs
Bardzo dobrze wykonana robota na każdym etapie kontaktu, od rozmowy w sklepie (nie pamiętam z kim) przez pomiar (M. Matecki) do montażu (panowie Marcin i Michał).
• Kamil, Warszawa, 2018-02-01 09:27:41 Średnia ocena:
Wymiana drzwi
Panowie Bartosz i Michał to świetna ekipa. Dzisiaj sprawnie, szybko, czysto wymienili mi drzwi zewnętrzne. I jeszcze co ważne minimum hałasu! SUPER !!!!! Na podziękowania także zasługuje Pan Paweł, który fachowo doradził wybór drzwi oraz Pan Bartek z biura za swoją profesjonalną miłą obsługę
• Dorota, Warszawa, 2018-01-26 18:56:36 Średnia ocena:
opinia
Serdecznie dziękuję za sprawny, szybki montaż drzwi. Panowie Marcin i Michał swoje zadanie wykonali z bardzo dużą perfekcją i w dużym ładzie i porządku. Jestem pod wrażeniem. Polecam serdecznie usługi firmy Gerdex i panów od montażu Pan Marcina i Pana Michała.
• teresa , ZĄBKI, 2018-01-25 19:21:17 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Panowie Bartek i Michał - Drzwi zamontowane sprawnie i profesjonalnie. Zostawili po sobie porządek. Świetna ekipa.
• Zofia , Warszawa, 2018-01-21 17:02:19 Średnia ocena:
Sprawny montaż drzwi wewnętrzych
Panowie Marcin i Michał zasługują na słowa uznania za swoją pracę. Podziękowania i pochwała należy się Im nie tylko za sprawny montaż, ale też za doradzanie na etapie ustalania gdzie jakie drzwi itp.
• Krystian, Warszawa, 2018-01-16 23:40:43 Średnia ocena:
świetna ekipa montażowa
Dziś panowie Marcin i Michał montowali u mnie drzwi. Punktualnie, sprawnie, czysto. Bardzo miła obsługa. Panowie są świetną wizytówką swojej firmy.
• Agata, Warszawa, 2018-01-13 13:05:08 Średnia ocena:
Monaz drzwi
Montaż drzwi antywłamaniowych Panowie Bartek i Michal, sprawnie w 3 godziny zamontowali drzwi, prosto i czysto i wszystko dziala
• Tomek , Warszawa, 2018-01-10 13:03:19 Średnia ocena:
opinia
W DNIU 05.01.18 PANOWIE MARCIN I MICHAL DOKONALI U MNIE MONTAZU DRZWI WEWNETRZNYCH WYKAZALI SIE DUZYM PROFEZJONALIZMEM RZETELNOSCIA ORAZ EMPATIĄ CO ZASLUGUJE NA NAJWYSZĄ OCENE TAK TRZYMAC PANOWIE POZDRAWIAM PAWEL
• PAWEL, warszawa, 2018-01-07 21:53:08 Średnia ocena:
Montaż drzwi antywłamaniowych
Przytrafiła mi się ekipa dwóch panów: Vitalij i Andrij. Wykonali wszystko szybko i fachowo, bez bałaganu i mało uciążliwie. Polecam w 100%. Chłopaki sprawne i pracowite.
• Cezary, Warszawa, 2018-01-06 19:49:34 Średnia ocena:
opinia
Panowie Marcin i Michał bardzo sprawnie i fachowo - profesjonalnie zdemontowani futrynę i wstawili nowe drzwi. Razem z futryną polecialo część tynku-ale wszystko profesjonalnie załatali.
• Wioleta, Warszawa, 2018-01-03 21:51:24 Średnia ocena:
Montaż drzwi wejściowych.
Podziękowania za profesjonalne zamontowanie drzwi zewnętrznych oraz obróbkę wewnętrzną ścian po demontażu starych futryn. Panowie Michał i Bartosz wykonali pracę fachowo, szybko i czysto. Polecam ich usługi oraz firmę GERDEX.
• Włodzimierz, Warszawa, 27.12.2017, 2017-12-28 10:12:48 Średnia ocena:
drzwi
Ekipa Pan Vitalji, Andrji, pełen profesjonalizm, godni polecenia, szybki sprawny montaż, POLECAM !!!
• Karol, Warszawa, 2017-12-27 23:31:08 Średnia ocena:
Opinia
5 września zamówiłem drzwi i przedstawiciel p.Mateusz M. wykonał pełen obmiar. Zamawiałem drzwi pokryte fornirem w kolorze bardzo jasnego drewna naturalnego podobne do innych drzwi fornirowanych olchą. Nie miał takiego koloru ale namówił mnie na kolor najbardziej podobny f-my PORTA (orzech bielony). Po ponad 3 miesiącach oczekiwania 27 grudnia przywieziono drzwi i zobaczyłem "cudo" z płyty paździerzowej pokrytej 4 mm MDF i oklejone PAPIEROWĄ OKLEINĄ, która w niczym nie przypomina forniru raczej tanią tapetę papierową bez jakichkolwiek śladów faktury drewna. Zamontowany zamek łazienkowy z blokadą NIE POZWALA na prawidłowe przykręcenie dokupionej gałki blokady - brak co najmniej 2 otworów montażowych w obudowie zamka. Na koniec jeszcze jedno - "starannie" pomierzone drzwi wystają ponad 6 mm ponad opaskę (!) I za takie "cudo", które na stronie PORTA kosztuje 179 zł +dopasowanie do starych ościeżnic 100 zł (343 zł z VAT) skasowano mnie na ponad 700 zł !!!
• Ryszard, Warszawa, 2017-12-27 22:49:42 Średnia ocena:
Zakupy w firmie Gardex
Witam, Dokonałem zakupu drzwi w firmie Gardex łącznie z montażem. Muszę stwierdzić,że doradzona nam fachowo rodzaj drzwi i klamek. Do montażu również nie miałem żądnych zastrzeżeń. Gdy po paru miesiącach potrzebna była korekta jednych drzwi przeprowadzono ją w miarę szybko. Chciałbym pochwalić Pana Andrzeja Ważyńskiego z działu reklamacji bardzo miłego i kompetentnego człowieka.
• Grzegorz, Warszawa, 2017-12-23 14:22:54 Średnia ocena:
drzwi
jestem bardzo zadowolona z obsługi Pana Marcina i Michała, szybko i sprawnie, drzwi bardzo ładne.
• Ewelina, warszawa, 2017-12-22 10:50:48 Średnia ocena:
Drzwi
Zakupiłem drzwi w firmie Gerdex. Zadowolony jestem z zakupu. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Brakowało jednego elementu, ale firma szybko dosłała brakujący bolec. Polecam na 100%.
• Heniek, Orneta, 2017-12-18 19:05:41 Średnia ocena:
WDPremium Gerda WOO
ekipa Bartosz i Michał która montowała drzwi w dn.16.11.2017 wykonała sprawnie i profesjonalnie bez zastrzeżeń. Polecam
• Stanisław, Warszawa, 2017-12-17 05:32:09 Średnia ocena:
15.12.2017
Panowie Marcin i Michał co tu dużo gadać pełna profeska.Robota wykonana meeega dobrze do tego Panowie uśmiechnięci pozytywnie nastawieni do życia.;) Oby więcej takich fachowców na rynku!!!Pozdrawiamy
• Ania i Sławek , Warszawa, 2017-12-15 15:20:21 Średnia ocena:
13.12.2017
Dziękujemy za montaż drzwi zewnętrznych GERDA WD.TT.W Dn.13.12.2017.Ekipa która montowała wyżej wymienione drzwi.Bartosz,Michał,Wojtek.wykonała to sprawnie i profesjonalnie .Dziękujemy ;-)
• Arkadiusz i Olga, Warszawa, 2017-12-13 19:34:24 Średnia ocena:
Ok, poza jednym
Montaż w porządku - ładnie, czysto. Panowie Marcin i Michał punktualni, kulturalni i posprzątali wszystko jak należy. Termin realizacji zamówienia bardzo długi, ale nie wiem, może tak musi być. Kontakt z biurem bez żadnych zarzutów. Ale pan doradca (pomiar, umowa) to chyba nigdy pracy nie szukał. Poczynając od tego, że na starcie na pomiar się spóźnił prawie godzinę i zaparkował 3 osiedla dalej bo "tak mu gps podpowiedział", a potem szedł do mnie przez te osiedla w tempie zwiedzania muzeum. Widziałem, bo czekałem już od godziny na niego na ulicy. Potem było już tylko gorzej, pan jest taki szczęśliwy i luźny, że nie widzi potrzeby a) odpowiadać na maile b) odpowiadać na smsy, c) oddzwaniać. Pod sam koniec, gdy chciałem się dowiedzieć o koszt demontażu starych ościeżnic, dowiedziałem się tylko że pan jest bardzo zmęczony i oddzwoni z informacją o koszcie. Nie oddzwonił również i tym razem. Myślę że w ramach ćwiczeń powinien ten pan jednak poszukać jakiejś pracy.
• , , 2017-12-11 20:17:48 Średnia ocena:
Montaż Marcin i Michał
Dziękuję za montaż 6 drzwi wewnętrznych, który odbył się fachowo, dokładnie i nawet przerósł moje oczekiwania. Stare futryny i każda inna, a panowie z wielką wprawą i precyzją zamontowali nowe drzwi i ościeżnice. Potem po sobie posprzątali i zostawili piękny efekt. Każdy kto teraz ogląda nowe drzwi, podziwia "Dobrą robotę". Jeszcze raz podziękowania dla Marcina i Michała, polecam taką robotę. Polecam firmę Gerdex. Zofia.
• Zofia , Warszawa, 2017-12-11 08:54:31 Średnia ocena:
Montaż drzwi przesuwnych
Z czystym sumieniem do montażu drzwi polecam ekipę p. Marcin i Michał. Drzwi mi zamontowali doskonale, profesjonalizm mają w fachu, poza tym bardzo uprzejmi i widać że znają się na robocie. Mimo że czas oczekiwania na drzwi wyniósł bardzo długo ( 3.5 m-ca) i kosztowało mnie to trochę nerwów . To jakoś wykonania drzwi i montaż na 5+ !
• Eliza, Warszawa, 2017-12-10 15:20:17 Średnia ocena:
opinia
Firma Gardex jest niestety niezbyt słowna,natomiast ekipa montażowa Vitalii i Andrzej naprawdę godna polecenia.Rzetelna,sprawna,czysta.Polecam przez duże P!!!
• Ryszard, Warszawa, 2017-12-06 20:38:44 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Bardo dziękuję za profesjonalne wyknanie usługi montażu drzwi zewnętrznych w moim domu. Pan Mateusz i jego wspolpracownik zdemontowali juz istniejące drzwi i wystawili nowe. Usługę wykonali sprawnie, a przy tym dokladnie, nie robiąc niepotrzebnego balaganu. Potem dokładnie posprzatali. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy i w związku z tym, z usługoferowanych przez firmę GERDEX.Polecam.
• Hanna, Michalowice, 2017-12-03 17:17:21 Średnia ocena:
montaż drzwi
Dzień dobry, w dniu 29/11/2017miałam montaż drzwi. Panowie Marcin i Michał okazali się bardzo profesjonalni i rzetelnie wykonali swoją pracę. Firma godna polecenia.
• Ewelina, Warszawa, 2017-11-29 14:19:16 Średnia ocena:
Polecam panów Bartosza i Michała!
Serdecznie polecam firmę Gerdex i panów Bartosza i Michała! Przyjechali wcześniej, niż mieli przyjechać i wykonali pracę szybciej, niż początkowo ustalaliśmy. Wszystko sprawnie, czysto, bez najmniejszego uszczerbku dla ściany czy podłogi obok drzwi. Po wszystkim wysprzątali klatkę schodową. Panowie profesjonalni w stu procentach. Wymiana drzwi na najwyższym poziomie. Polecam raz jeszcze!
• Maciej, Warszawa, 2017-11-26 19:24:57 Średnia ocena:
Drzwi wewnętrzne
Profesjonalnie, szybko, sprawnie, uprzejmie i bez bałaganu. Tak właśnie mógłbym scharakteryzować usługę zrealizowaną przez firmę Gerdex Warszawa (PORTIERGE Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością, ul. Kolejowa 47 lok. U19, 01-210 Warszawa). Mam bardzo pozytywną opinię o Panach Marcin i Michał, którzy montowali drzwi u mnie w domu.
• Jurek, Skubianka, 2017-11-26 11:42:22 Średnia ocena:
Fantastyczna obsługa
Ogromne podziękowania dla pana Bartosza i pana Michała. Byli bardzo mili i pomocni, sprawnie wymienili drzwi, dbali o porządek podczas pracy i nawet o dobre relacje z sąsiadami ;)
• Paulina, Warszawa, 2017-11-22 13:17:33 Średnia ocena:
Drzwi
Polecam firmę GERDEX. Zaczynając od wyceny pomiaru i kontaktu z klientem, profesjonalne podejście Pana Pawła w tej kwestii. Informacja telefoniczna o możliwym spóźnieniu ok 10 minut. Czasami przedstawiciele różnych firm mieli po pół godziny spóźnienia i więcej, ale ani telefonu, ani przepraszam, ani pocałuj mnie w d.... nie było. Teraz ekipa monterów. Andrzej, Bartosz i Vitalij. Punktualność (mimo niekorzystnych warunków pogodowych), fachowość i solidność. Podsumowując jestem zadowolony. Czystość po wykonanej pracy na 80 procent, ale teściowa była zadowolona bo mogła jeszcze dosprzątać po swojemu.
• Darek, Warszawa, 2017-11-20 21:42:45 Średnia ocena:
Bardzo dobrzy monterzy
Dziękuję serdecznie za szybki i sprawny montaż przez panów Vitalii, Bartosza i Andrzeja. Jestem bardzo zadowolony z usługi.
• Andrzej, Warszawa, 2017-11-20 16:15:02 Średnia ocena:
Kawowa
Dzień dobry, Dziękuję za punktualny, sprawny, czysty i miły montaż drzwi wewnętrznych przez Panów (Marcin i Michał). Pozdrawiam, IN
• Izabela, Warszawa, 2017-11-06 09:05:25 Średnia ocena:
Pan
Monterzy Marcin i Michał - dobra robota. Mysiscie popracować nad handlowcami i komunikacja z klientem ponieważ 11 tygodni na nowe drzwi to zdecydowanie za długo.
• Daniel, Warszawa, 2017-11-04 09:20:24 Średnia ocena:
Super usługa
Serdeczne podziękowania dla firmy Gerdex, od samego początku zamówienia wszystko przebiegło pomyślnie. Jedyny minus to dość długi czas oczekiwania od podpisania umowy do finalizacji (5tygodni), ale zostaliśmy o tym uprzedzeni przez bardzo kompetentnego Pana, z którym załatwialiśmy wszystkie formalności i pomiary. Montaż okien przeprowadzony wzorowo 28.10.2017 przez ekipę w której skład wchodzą Andrzej, Bartosz i Vitalii (grubasek). Panowie bardzo sympatyczni, kulturalni i z poczuciem humoru wykazali się dużą cierpliwością skutecznie realizując sugestie wymagającej klientki z ul. Kazury. Bardzo dobry zespół, pozostaje życzyć więcej takich pracowników! Z firmy Gerdex korzystamy już drugi raz i możemy z czystym sumieniem ją polecić każdemu. W niedługim czasie oczekujemy na montaż drzwi antywłamaniowych liczymy na utrzymanie poziomu-poprzeczka została ustawiona wysoko. Pozdrawiamy.
• Danuta i Maciej, Warszawa, 2017-10-31 16:19:18 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Szybki termin realizacji. Szybki i sprawny montaż, fachowa i uprzejma obsługa. Panowie Bartosz Vitalii i Andrii Dziękuje
• Hubert, Piastów, 2017-10-24 21:14:41 Średnia ocena:
Montaż fachowy, solidny, jestem bardzo zadowolona z usługi. Pan Vitalij i Pan Andrzej sprawili się doskonale, polecam serdecznie.
• Grażyna, Warszawa, 2017-10-17 19:45:59 Średnia ocena:
Dziękuję
Dziękujemy za montaż drzwi wewnętrznych. Panowie Michał i Marcin przybyli punktualnie, sprawnie i profesjonalnie zamontowali drzwi. W zeszłym roku zamówiłam drzwi zewnętrzne, jestem zadowolona, więc ponownie wybrałam tę firmę. Jedyny minus- długi okres oczekiwania na metalową ościeżnicę.. Pozdrawiam
• Ulana, Warszawa, 2017-10-17 11:25:44 Średnia ocena:
Montaz - Marcin i Michal
Gorace podziekowania za szybki i w pełni profesjonalny montaż drzwi łazienkowych. Z czystym sumieniem polecam ekipe montażowa
• Maciek, , 2017-10-13 07:39:37 Średnia ocena:
Polecam
Profesjonalna obsługa. Czas oczekiwania na zamówienie zgodne z umową. Szybki i bardzo sprawny montaż - ekipa w składzie Marcina i Michała na 5 - chłopaki znają się na swojej pracy. Pozdrawiam
• Łukasz, , 2017-09-30 09:53:57 Średnia ocena:
Polecam
Jestem bardzo zadowolona z drzwi, które wybrałam. Jednocześnie dziękuję Panom Marcinowi i Michałowi. którzy bardzo fachowo wykonali montaż drzwi. Byli punktualnie, bardzo sprawnie i szybko wykonali swoją pracę. Po skończonej pracy pozostawili miejsce montażu we wzorowej czystości.
• Mariola, Warszawa, 2017-09-29 11:13:00 Średnia ocena:
Firma godna polecenia
Błyskawiczne przyjęcie zlecenia i wykonanie drzwi. Panowie Vitalii i Andrii, bardzo solidnie pracowali i dokładnie wykonali montaż drzwi do mieszkania. Przy takiej pracy robi się spory bałagan, ale ekipa monterska wszystko dokładnie po sobie posprzątała. Z wyboru drzwi, póki co jesteśmy bardzo zadowoleni.
• Beata, Warszawa, 2017-09-21 13:24:06 Średnia ocena:
Szanowni Państwo, w moim przypadku jest duży problem komunikacyjny. Mąż dwukrotnie kontaktował się telefonicznie z prośbą o przesłanie atestu na drzwi. Niestety, bezskutecznie. W dniu 6 września pojechaliśmy do salonu na ul. Kolejową 47, przy okazji zgłaszając doradcy (niestety nie zapamiętałam nazwiska rozmówcy, sądząc że rozmawiam z osobą kompetentną), że po dwóch miesiącach drzwiami nadal trzeba trzaskać, żeby się zamknęły. Pan był na tyle uprzejmy, że przyjął zgłoszenie. I od tej pory czekam na jakikolwiek kontakt telefoniczny. Ja z umowy się wywiązałam, wpłacając całą kwotę za drzwi, jeszcze przed ich montażem. Proszę o poważne traktowanie swojego klienta. Magdalena, Warszawa.
• Magdalena, warzsawa, 2017-09-21 11:31:55 Średnia ocena:
ZAWIEDZIONY
Niestety firma jest niesolidna. Już drugi tydzień czekam na wycenę montażu drzwi. Nie pomogła reklamacja. LIPA
• JERZY, Warszawaa, 2017-09-11 19:46:30 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Polecam współprace z firmą GERDEX. W zeszłym roku wymieniałem u nich drzwi zewnętrzne (wejściowe) a teraz wewnątrz mieszkania. Wszytko przebiegło bez najmniejszych problemów, Polecam ekipę montażową Marcina i Michała. Panowie sprawnie wykonali prace pozostawiając po sobie porządek.
• Paweł, Warszawa, 2017-09-11 11:07:55 Średnia ocena:
okna plastikowe
Wymieniłem wszystkie okna w domu, w sumie 11 sztuk. Wymieniała to ekipa Witalij i Andrzej i zrobili to szybko (w dwa dni) i sprawnie.
• Zenon Parzyński, Warszawa, 2017-08-28 18:24:24 Średnia ocena:
polecam
Polecam ekipę serwisową panó VItalija i Andrzeja. Jestem bardzo zadowolona z jakości i fachowości ich pracy.Dziękuję.
• Joanna, Halinów, 2017-08-28 12:08:40 Średnia ocena:
Wszystko w najlepszym porządku
Szczerze mogę polecić firmę Gerdex. Pomiar i zamówienie bez żadnych problemów. Drzwi były gotowe szybciej niż przewidywano. Montaż wykonywali Panowie Vitalij i Andrzej. Byli punktualni, szybko, sprawnie i bez niepotrzebnego bałaganu zamontowali drzwi. Panowie wszystko wyjaśnili i dali wskazówki, jak dbać o drzwi. Z drzwi Gerda Aspen jestem zadowolona - dobry produkt w dobrej cenie.
• Joanna, Warszawa, 2017-08-27 17:01:27 Średnia ocena:
Opinia
Z szacunku dla pracy fachowców Vitalii i Andrii wystawiam tu swoją opinię. Jeżeli Was kiedyś podkusi skorzystanie z firmy Gerdex (choć ja już nigdy więcej nie będę) to proście o koniecznie o tą ekipę - rzetelni, fachowi, profesjonalni - czego niestety nie można powiedzieć o p. Michale i całej reszcie. (sprawa montażu parapetu o którym zapomnieli ciągnęła się prawie rok czasu)
• Małgorzata, Warszawa, 2017-08-26 17:08:00 Średnia ocena:
Polecam
Bardzo rzetelny i profesjonalny montaż drzwi wykonany przez pana Vitalija i Andrzeja. Panowie byli bardzo fachowi i dodatkowo uprzejmi - otrzymałem informacje o produkcie. Całość wykonana starannie i czysto. Naprawdę polecam.
• Roman, Warszawa, 2017-08-24 08:48:30 Średnia ocena:
W gerdexie drzwi nie zamowie
Od pol roku toczy sie remont w moim domu i tak nieprofesjonalnej ekipy jeszcze nie spotkałam. Pierwszy kontakt pozytywny i na tym koniec dobrych wrażeń. 1. Przez telefon dowiedziałam sie ze drzwi moge zamowic zarówno w salonie jak i na miejscu. W salonie usłyszałam ze tu drzwi nie zamówię, musza wyslac sprzedawcę na miejsce. 2. Sprzedawca przyjechał na pomiar nieprzygotowany. Nie miał wydrukowanego folderu z drzwiami na których nam zależało. W trakcie pokazywania oferty w wersji elektronicznej rozładowały mu sie dwa tablety i nie miał na czym policzyć ceny finalnej drzwi ktore wybraliśmy. Miał wyslac ofertę na maila kolejnego dnia, mija tydzien oferty moje oczy dalej nie widziały. Nic wielkiego, można by pomysleć. Ale jak sie walczy na codzien z czasem zeby w ciasna dobe wcisnąć prace na pełen etat dzieci przebudowę domu - każda niesolidność wkurza.
• Magdalena Mochon, Warszawa, 2017-08-23 23:05:30 Średnia ocena:
podziękowania
Chciałam bardzo serdecznie podziękować za przysłanie miłej i fachowej ekipy do montażu drzwi. Doradca Marcin 100 % solidności DZIĘKUJĘ
• ANNA, WARSZAWA, 2017-08-23 20:16:17 Średnia ocena:
Jestesmy bardzo zadowoleni z drzwi ktore wybralismy jadnoczesnie dziekujemy Panom Marcinowi i Michalowi .ktorzy bardzo profesionalnie wykonali montaz drzwi. Byli punktualnie o umowionym czasie i bardzo sprawnie, szybko wykonali swoja prace. Po skonczonej pracy pozostawili miejsce w nalezytym porzadku. Dziekujemy jeszce raz Malgorzata i Tomasz Chrusciel.
• , , 2017-08-18 18:13:04 Średnia ocena:
Nie dziękuję
Od 2,5 miesiąca nie mogę się doczekać na reakcję na moją reklamację zakupionych od Gerdex drzwi. Drzwi Delta Magnum, wejściowe do mieszkania, rzekomo najlepsza izolacja akustyczna dostępna na rynku. Odradzam, zwykła decha, gdyby ją wsadzić w otwór drzwiowy, chyba by lepiej wyciszyła hałas. Firmę Delta odradzam - wciskają wadliwy towar, ale w papierach wszystko się zgadza i to jest argument firmy Gerdex. Delta oświadcza, że drzwi zachowują deklarowane parametry i to Gerdexowi wystarcza. Tylko rzeczywistość jest inna, ale to już problem klienta.
• Tomasz, Wrocław, 2017-08-15 20:03:40 Średnia ocena:
montaż
Dziękuję Panom Marcinowi i Michałowi za montaż 6 ościeżnic i drzwi wewnętrznych. W sposób fachowy dobrali najlepsze rozwiązania przy dopasowywaniu ościeżnic do niezbyt równych otworów drzwiowych. Praca została wykonana profesjonalnie i w miłej atmosferze. Efekt końcowy okazał się bardzo dobry.
• Ewa, Warszawa, 2017-08-10 21:18:37 Średnia ocena:
podziekowania
Wszystko zostało wykonane sprawnie i profesjonalnie w 100% polecam tą firmę. Firma Gerdex naprawdę godna zaufania,prace zostały wykonane bardzo solidnie z wielką dokładnością i szybko. Fachowcy godni polecenia
• Darek, Warszawa, 2017-08-09 11:25:30 Średnia ocena:
Podziękowania
Pragnę złożyć podziękowania dla monterów: p. Marcina i Michała. Miło mi przyznać, że jako firma zatrudniacie Państwo na swoim "pokładzie" fantastycznych fachowców jakimi są p. Marcin i Michał. Montaż drzwi przebiegł sprawnie i w przyjemnej atmosferze, obaj panowie służyli radą i pomocą. Usługa wykonana została profesjonalnie.Zamierzam polecać Państwa firmę znajomym i rodzinie.
• Anna, Warszawa, 2017-08-03 11:26:58 Średnia ocena:
wymiana drzwi wejściowych
Firma godna polecenia w 100%. Bardzo dobry kontakt z doradcą, który "zna się na rzeczy". Montaż wykonany przez Panów Marcina i Michała wzorowy. Prace wykonane szybko, czysto i dokładnie. Dziękujemy!
• Przemek, Warszawa, 2017-07-31 17:32:53 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Bardzo rzetelny i profesjonalny montaż drzwi wykonany przez pana Marcina i pana Michała. Plus uprzejmość i poczucie humoru. Polecam!!!
• Alina , Warszawa, 2017-07-28 09:16:20 Średnia ocena:
montaż drzwi
Drzwi wejściowe montowali Pan Marcin i Pan Michał. Przede wszystkim punktualni i dobrzy fachowcy. Wymiana drzwi przebiegła sprawnie, do wykończenia też nie mam zarzutów. Polecam.
• Magdalena, Warszawa, 2017-07-16 18:18:34 Średnia ocena:
Montaż drzwi
W dniu 13.072017 pracownicy firmy" Gerdex" montowali mi drzwi zewnętrzne(Warszawa-Wola).Chcę tą drogą podziękować i pochwalić P.Mateusza Sochę i Jego współpracownika chyba P.Marcina(młody sympatyczny ,wysoki człowiek),Montaż drzwi przebiegał bardzo sprawnie,Panowie wykonali swoją pracę bardzo profesjonalnie i fachowo.Wszystko po sobie posprzątali.Odpowiedzieli mi na wszystkie pytania,jakie zadałam już po montażu.Drzwi wykonane zostały w terminie zgodnie z umową,POLECAM FIRMĘ" GERDEX",A TYM MŁODYM NIEZWYKLE PROFESJONALNYM,SYMPATYCZNYM I MIŁYM LUDZIOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO. Bożenna
• Bożenna, Warszawa, 2017-07-16 15:32:18 Średnia ocena:
Polecam
Pan Mateusz Matecki fachowo doradził mi skrzydła drzwiowe oraz wyjaśnił wiele wątpliwości związanych z montażem i dopasowaniem drzwi do pomieszczeń. Natomiast Panowie monterzy - Marcin i Michał bardzo sprawnie zamontowali i wyregulowali skrzydła drzwiowe. Spodziewałam się dużego bałaganu, a tymczasem Panowie ledwo co pyłek po sobie pozostawili.
• Patrycja, Warszawa, 2017-07-10 20:03:39 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Szybki termin realizacji. Szybki i sprawny montaż, fachowa i uprzejma obsługa.
• Joanna, Podkowa Lesna, 2017-07-08 06:14:08 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Uprzejmie dziękuję za sprawne, profesjonalne i bezproblemowe usunięcie starych drzwi i montaż nowych (w zupełności zgodnych z zamówieniem) na warszawskim Muranowie w dn. 4 lipca 2017 r. Ekipa montująca: Pan Mateusz Socha wraz z kolegą Marcinem to fachowy i błyskawicznie działający duet. Praca wykonana kompleksowo, zespół bardzo schludny i dbający o czystość a do tego bardzo uprzejmy i wyjaśniający wszelkie wątpliwości. Wszystkim bardzo polecam.
• Adam, Warszawa, 2017-07-04 21:59:25 Średnia ocena:
Perfekcyjnie wykonany montaż drzwi przez Pana Marcina i Pana Michała. Panowie świetnie poradzili sobie z usunięciem starych metalowych futryn, przy tym nie uszkadzając naszych glazurowych płytek. Bardzo polecam tą pracowitą ekipę. Prawdziwi profesjonaliści.
• Renato, , 2017-06-27 13:05:14 Średnia ocena:
P.Mateusz
Uprzejmie dziękuję za bardzo sprawny montaż drzwi wejściowych. Szczególne uznania dla Pana Mateusza Sochy i jego kolegi. Profesjonalnie, szybko i czysto.Polecam Mam zastrzeżenia do Pana, który przyjmował zamówienie. Niestety nie umieścił w nim wszystkich uzgodnionych przy jego składaniu elementów,co znacznie wydłużyło czas realizacji. Firma jednak stanęła na wysokości zadania dając mi w związku z tymi utrudnieniami upust.
• Mariola , Warszawa, 2017-06-24 13:03:51 Średnia ocena:
pochwała
Pan Marcin i pan Michal zamontowali nam drzwi w tempie ekspresowym, a przy tym profesjonalnie i absolutnie bez skuchy, jesteśmy szalenie zadowoleni.
• ula , warszawa, 2017-06-13 20:19:46 Średnia ocena:
Bartosz i Vitali
Polecam. Panowie Bartosz i Vitali, sprawny duet, bezproblemowo, sprawnie, punktualnie, fachowo.
• Teresa Skarzynska, Warszawa, 2017-06-09 23:30:20 Średnia ocena:
Zamówione drzwi były zgodne z opisem i zdjęciem. Jestem zadowolona ze współpracy z Panami Michałem i Marcinem. Wykonali profesjonalną i ciężką prace demontując stalowe futryny w drzwiach. Panowie bardzo dużo się przy tym napracowali. Wykonali kawał naprawdę dobrej roboty. Demontując drzwi od łazienki wcześniej zdjęli glazurę znajdującą się na ścianach, żeby jej nie zniszczyć. Panowie zdemontowali także szafkę i półkę na książki na moją prośbę, w celu montażu drzwi do pokoju. Jestem bardzo zadowolona nie tylko z nowych drzwi, ale także montażu ich. Panowie Marcin i Michał są osobami uprzejmymi i życzliwymi w stosunku do klienta. Są także osobami bardzo kontaktowymi. Pomogli także przy zabezpieczeniu gniazdek. Panowie po skończonej pracy posprzątali. Jestem naprawdę zadowolona z pracy, którą Ci Panowie wykonali. Życzę Państwu, aby wszyscy Państwa pracownicy byli tak profesjonalni i uprzejmi jak ci panowie.
• Teresa , Warszawa , 2017-06-09 21:44:26 Średnia ocena:
Polecam w 100%. Ekipa montażowa Pan Bartosz i Pan Witalii bardzo sprawnie, fachowo wykonała u mnie montaż parapetów. Fachowo dobrali najlepsze rozwiązanie, a trzeba przyznać, że stało przed nimi niełatwe zadanie. Elegancko i profesjonalnie wykończyli. Posprzątali po wykonanej pracy. Z pewnością polecę znajomym Firmę GERDEX i właśnie tę ekipę montażową.
• Marta, WARSZAWA, 2017-06-08 14:46:41 Średnia ocena:
ekipa montażowa Pan Bartosz i Pan Vitalii bardzo sprawnie, fachowo wykonała u mnie montaż okien i posprzątała po wykonanej pracy. Z pewnością polecę znajomym Firmę GERDEX i właśnie tę ekipę montażową.
• Grażyna, Warszawa, 2017-06-02 21:29:54 Średnia ocena:
montaż drzwi
Pan Marcin i Michał ,którzy demontowali stare drzwi wewnętrzne i montowali nowe zrobili to sprawnie i fachowo.
• Teresa, Warszawa, 2017-06-01 08:17:25 Średnia ocena:
montaż drzwi
Drzwi montowali Pan Marcin i Pan Michał - fachowi i uprzejmi.
• Iwona, Warszawa, 2017-05-26 22:12:18 Średnia ocena:
Serdecznie polecam!
Wszystkim gorąco polecam współpracę z firmą Gerdex. Ogromny wybór modeli, wzorów i kolorów drzwi wewnętrznych, wysoka jakość wykonania, którą na pewno będę cieszyć się przez lata oraz profesjonalna obsługa, która przez cały okres oczekiwania na zamówienie służyła fachową pomocą - przede wszystkim polecam współpracę z Panami Marcinem i Michałem oraz Panią Anią z biura obsługi klienta.
• Kamila, Warszawa, 2017-05-26 10:16:49 Średnia ocena:
Montaz drzwi
Zdecydowanie odradzam firme Gerdex. Brak profesjonalnego działu reklamacji. Osoba tym sie zajmujaca nie odbiera telefonu. Można dzwonic i dzwonic. Nie oddzwania. Jak czasem uda sie skontaktować to odbiera osoba która jest na zastepstwie i zapewnianie ze kto oddzwoni jest klamstwem. Telefony w godzinach pracy działu Na poczatku kwietnia byl wykonany montaz drzwi-5sztuk. ZAPŁACONE Z GORY ZA CALOSC (wiadomo czemu-zeby potem klient radzil sobie sam) Fabrycznie dotarla opaska 2cm za krotka. Mamy prawie czerwiec na wpisaniu w protokol uwagi sie skonczylo. Miala byc nowa opaska. Mam dziurę 2cm nad podloga. Dodatkowo od tamtej pory nie moge sie doprosic od firmy regulacji zle zamykajacych sie drzwi. Zawiasy w drzwiach strzelaja a jedne drzwi wcale sie nie zamykaja. Ile to bedzie trwac?
• Pawel, Warszawa, 2017-05-25 12:57:53 Średnia ocena:
Marcin i Michał
Pan Marcin i Michał montowali mi drzwi - jestem bardzo zadowolona z kontaktu, montażu oraz solidności wykonanej pracy. W skali ocen to 100%
• Anna, Warszawa, 2017-05-24 09:21:38 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Wszystko zostało wykonane sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję Panu Bartoszowi Vitalijowi za fachową obsługę.
• , , 2017-05-23 19:48:06 Średnia ocena:
Montaż drzwi wewnętrznych
Dziękuję za bardzo rzetelną i profesjonalną usługę montażu drzwi wewnętrznych przez Panów Marcina i Michała. Firmę GERDEX - polecam.
• Justyna, Warszawa, 2017-05-19 17:34:55 Średnia ocena:
Podziękowania za montaż
Dziękuję bardzo Panu Marcinowi i Panu Michałowi za sprawny, udany montaż czterech par drzwi w kamienicy przy ul. Żelaznej w Warszawie. Panowie naprawdę wykonali kawał solidnej pracy - wszystkie ściany mamy krzywe... Jestem bardzo zadowolony z efektów Panów pracy: sprawnie, czysto, z humorem.
• Tadeusz K., Warszawa, 2017-05-08 08:21:11 Średnia ocena:
montaz okien
w kwietniu firma Gerdex montowala u nas w Warszawie okna. Jestesmy bardzo zadowoleni zarowno z doradztwa ( a nie bylo to takie proste, bo obecnie nie mieszkamy w stolicy) jak i z uslugi. Dziekujemy dwom niezmiernie sympatycznym i dobrym fachowcom Bartkowi i Witalemu.
• Orzechowski, Hamburg, 2017-05-05 18:38:41 Średnia ocena:
opinia
Bardzo dziekuję za profesjonalny montaż drzwi Panom Marcinowi i Michałowi. Halina Cieślak
• Halina , Warszawa, 2017-05-04 22:04:47 Średnia ocena:
Podziękowania
Dziękujemy za solidnie i sprawnie wykonane prace! Miła atmosfera oraz fachowe podejście, jakość i profesjonalizm to słowa opisujące waszych pracowników :) Pozdrawiam serdecznie Panów Marcina i Michała
• Ewa, Warszawa, 2017-04-26 19:55:31 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalny montaż drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Panów Marcina i Michała. Przesympatyczni i mili Panowie zamontowali drzwi bardzo szybko i fachowo, bez żadnego zarzutu z dbałością o szczegóły.Drzwi zgodne z zamówieniem Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. Polecam !
• Krzystof, Warszawa, 2017-04-21 00:05:39 Średnia ocena:
Drzwi Gerda
No niestety montaz drzwi daje wiele do zyczenia, zniszczona sciana, zwykły chamsko nałozony tynk na szybko, szpary wystająca pianka...Nie poczekali az chwile przeschnie... Niewiarygodne, sadze ze sama zrobilabym to lepiej. Nie moge polecić, a szkoda...Mam nadzieje ze firma naprawi jakos swoj bład... Nie zawsze dobra cena to tez dobra jakość
• Karolina, Warszawa, 2017-04-18 19:30:33 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda
Polecam firmę Gerdex. Fachowe doradztwo i super szybka realizacja zamówienia - drzwi zamontowane tydzień po pomiarze. Panowie Bartosz i Witalij zamontowali drzwi szybko i solidnie i pozostawili po sobie porządek.
• Paulina, Warszawa, 2017-04-17 20:03:17 Średnia ocena:
Zadowolony klient
Panowie Marcin i Michał wykonali swoją pracę bardzo dobrze. Wszystko odbyło się miło i szybko. Po ich pracy nie musiałem niczego sprzątać. Jestem bardzo zadowolony. Drzwi sprawują się bardzo dobrze.
• Maciej, Warszawa, 2017-04-13 11:34:39 Średnia ocena:
Panowie Marcin i Michał montowali u mnie drzwi wewnętrzne. Profesjonalnie, bardzo solidnie, z wielką dokładnością i szybko. Fachowcy godni polecenia. Jestem bardzo zadowolony z ich usługi. Waldemar, Warszawa, marzec 2017
• , , 2017-04-04 23:24:56 Średnia ocena:
Montaż drzwi
Bardzo rzetelna i profesjonalna usługa ze strony Panów Marcina i Michała. Absolutny brak zastrzeżeń dla ich pracy, czym mocno podreperowali nie do końca udany początek współpracy z firmą GERDEX.
• Marcin, Warszawa, 2017-03-30 12:05:47 Średnia ocena:
Montaż drzwi zewnętrznych
Po prostu "solidna firma"! Solidnie, dokładnie oraz szybko. Wysoka jakość wykonania, mimo spóźnienia wynikającego z przyczyn niezależnych, presji czasu praca wykonana wzorowo oraz skrupulatnie. Panowie sprzątnęli po sobie co jest rzadkością. Pozdrawiam Panów Mateusza i Marcina
• Ewa, Warszawa, 2017-03-29 19:23:40 Średnia ocena:
opinia montażu
W związku z montażem drzwi wew, w moim mieszkaniu chciałabym wyrazić uznanie dla fachowości dla monterów Marcina i Michała, którzy bardzo miło i w cierpliwy sposób odpowiadali na moje zapytania dotyczące nie tylko montażu ale i użytkowania zakupionego w waszej firmie towaru
• Krystyna, WARSZAWA, 2017-03-19 17:10:41 Średnia ocena:
opinia
A ja nie jestem zadowolona. Zamawiałam drzwi z montażem i odpadła uszczelka. Zgłosiłam reklamację i usłyszałam od człowieka który się zjawił że nie mają dobrych uszczelek i kleju do nich i powinnam naprawić to sama. Umocował uszczelkę i poszedł. Zobaczymy jak długo tym razem uszczelka wytrwa. Produkt w porządku, wykończenie nie bardzo
• malgorzata, warszawa, 2017-03-07 18:09:03 Średnia ocena:
Jestem bardzo zadowolony z firmy GARDEX. Salon na Kolejowej w Warszawie - miła i fachowa obsługa, szybkie wykonanie pomiaru, dogodne terminy montażu. Wykonanie bez problemów. Szybko i sprawnie. Polecam
• , , 2017-02-19 20:19:41 Średnia ocena:
Opinia
Dziękuję Panu Bartoszowi i Panu Witalijowi za montaż okna. Polecam.
• Elżbieta, , 2016-12-31 23:33:17 Średnia ocena:
Zadowolony
Witam, chciałabym gorąco podziękować, monterom z Warszawy, panom Vitalij i Bartek, za pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z montażu drzwi zewnętrznych oraz wymiany dwóch okien . Firma Gerdex jest godna polecenia. Dziękuję
• Marek02, Warszawa, 2016-12-26 16:47:13 Średnia ocena:
Nic się już nie da z tym zrobić..
Zdecydowanie ODRADZAM. Niedoświadczeni młodzi "fachowcy" mimo prób ratowania sytuacji spartaczyli całą robotę czyli montaż 4 drzwi :( ODPOWIEDŹ BIURO GERDEX: USŁUGA ZOSTAŁA WYKONANA PONAD PÓŁTORA ROKU TEMU 13.06.2015!!! NIE OTRZYMALIŚMY ŻADNEGO ZGŁOSZENIA SERWISOWEGO ANI REKLAMACJI!!! PANI JOANNO JEŚLI COKOLWIEK JEST NIE TAK TO ZAPRASZAMY DO ZŁOŻENIA REKLAMACJI ALBO PRZYNAJMNIEJ POINFORMOWANIA NAS O JAKICHKOLWIEK NIEPRAWIDŁOWOŚCIACH KTÓRE WYSTĄPIŁY PO TYCH OSIEMNASTU MIESIĄCACH!!! BEZ TAKIEJ INFORMACJI NIE JESTEŚMY W STANIE COKOLWIEK ZROBIĆ!!! Mimo wszystko Pozdrawiamy i liczymy na wyjaśnienie tego nieporozumienia BIURO GERDEX (dnia 19.01.2017 Klientka napisała prośbę o usunięcie opinii.)
• Joanna, , 2016-12-23 09:33:07 Średnia ocena:
Dziękuję Panom Bartkowi i Witalijowi za montaż. Polecam.
• Piotr, Warszawa, 2016-12-22 11:50:58 Średnia ocena:
Opinia
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Pozytywnie z 100%.
• Tomasz, Warszawa, 2016-12-16 18:29:40 Średnia ocena:
Delta Magnum 68k
Witam chciałem serdecznie podziękować monterom z Warszawy Panowie Vitalij i Bartek.Pełen profesjonalizm, cała masa dodatkowej pracy jaką wykonali mieszkanie po kapitalnym remoncie ale drzwi z Marketu musiałem wymienić na Magnum 68k. Dodatkowe prace co do których miałem największe obawy między innymi wycinanie terakoty od strony mieszkania pełna profeska cały czas dbali o czystość po kilku minutach pracy wiedziałem że spokojnie można ich spuścić z oka.Ekipa rewelacyjna, kulturalna (złe wspomnienia związane z montażem prowadzonym przez inna firmę z Żyrardowa) Jeśli chodzi o efekt wizualny super, wyciszenie drzwi Magnum cisza jak makiem zasiał . Pozdrawiam serdecznie Robert Wyrembek
• Robert, Warszawa, 2016-11-28 19:07:25 Średnia ocena:
Podziękowania.
Chciałbym niezmiernie podziękować firmie GERDEX a w szczególności Pani Ani za profesjonalizm i miłe podejście do klienta oraz dla Pana Sławomira za wysoką jakość wykonanych usług jak również miłe podejście do klienta.
• Sylwester Bors, Piaseczno, 2016-11-16 19:49:25 Średnia ocena:
Montaż okien
Chciałbym pochwalić dwoch panów, którzy montowali u mnie okna. Bartek i Witalij wykonali swoją pracę szybko i fachowo. Żadnych problemów. POLECAM!
• Rafał, Warszawa, 2016-11-14 09:00:49 Średnia ocena:
Opinia
Drzwi zgodne z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony z montażystów Pana Marcina i Pana Michała. Udało im się zniwelować ponad centymetrową różnicę w grubości otworu drzwiowego i nie trzeba było nic maskować. Dobra robota.
• Marcin, Warszawa, 2016-11-11 19:08:18 Średnia ocena:
Montaż drzwi Gerda Premium S
Jestem bardzo zadowolona z montażu drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Pana Vitalija i Pana Bartka. Przesympatyczne i miłe Panowie. Zamontowali drzwi bardzo fachowo, bez żadnego zarzutu. Jak najbardziej polecam! Firma Gerdex naprawdę godna zaufania. W przuszłości na pewno skorzystam ponownie z usług firmy Gerdex. No i wielkie podziękowania dla Panów Vitalija i Bartka!
• Wioletta, Warszawa, 2016-11-08 20:29:40 Średnia ocena:
Podziękowanie za montaż
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego montażu trzech skrzydeł drzwiowych wraz z ościeżnicami. Wszystko zaczęło się punktualnie i montaż przebiegał sprawnie, szybko i czysto z dbałością o inne elementy w mieszkaniu. Gruz zniknął w mgnieniu oka wraz ze starymi drzwiami. Korzystam już drugi z usług firmy Gerdex i drugi raz gorąco polecam współpracę. Dziękuję :)
• Arek, Warszawa, 2016-10-22 22:04:56 Średnia ocena:
  • KMW Format
  • PTZ
  • Porta
  • Voster
  • Gerda

Zamów bezpłatny pomiar za pomocą formularza lub zadzwoń!
Tel. 600 500 022

*
*
*
Do góry